reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Bardzo mi przykro. W twoim wypadku najpierw zrobiłabym więcej badań a potem starania. 2 poronienia pod rząd z czego jedno dziecko bardzo chore to raczej już przypadek nie jest.
Genetyczne robiliśmy i wszystko w porządku.
Tarczyca, progesteron, prolaktyna w normie.
Teraz będę robić trombofilie, zespół antyfosfolipidowy.
Mam niewielki problem z cukrem na czczo, ale tu pewnie dietetyk pomoże.
Przede wszystkim musze poprawić jakość tych niewielu komórek jajowych, które mi zostały 🙂

reklama
Dziewczyny czy u was też przy okresie sie zdaża że wyplywa z was coś podobnego do wątrobki?? Właśnie to zauważyłam u siebie i az sie wystraszylam 😱😱😱 na skrzep to mi raczej nie wyglądało. Za duże i tak jak mówię wygladalo jak kawałek wątróbki 😳😳😳😳help o co chodzi

Dziewczyny czy u was też przy okresie sie zdaża że wyplywa z was coś podobnego do wątrobki?? Właśnie to zauważyłam u siebie i az sie wystraszylam 😱😱😱 na skrzep to mi raczej nie wyglądało. Za duże i tak jak mówię wygladalo jak kawałek wątróbki 😳😳😳😳help o co chodzi
Skrzepy tak wygladają też. Zależy od wielkości. Ja tak mam przy endometriozie od 1 miesiączki. W połogu myślałam, że wypadła mi wątroba taki skrzep miałam dwukrotnie. Podczas okresu czasem na prawdę są duże właśnie jak wąróbka zwierzęca 🤕

Myślę że to po prostu duży skrzep
Dziewczyny czy u was też przy okresie sie zdaża że wyplywa z was coś podobnego do wątrobki?? Właśnie to zauważyłam u siebie i az sie wystraszylam [emoji33][emoji33][emoji33] na skrzep to mi raczej nie wyglądało. Za duże i tak jak mówię wygladalo jak kawałek wątróbki [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]help o co chodzi

Czasami skrzep bywa naprawdę duży, uwierz. Ja np prawie zawsze tak miałam. U koleżanek czy znajomych okres trwał średnio 5-7 dni. U mnie okres to max 3 dni, z tym że - no właśnie- wszystko ze mnie wycieka jak maksymalnie odkręconego hydrantu. Gdy ,,wypływał,, skrzep od razu o tym wiedziałam bo... 🤔 dosłownie to czułam. hmm określenie wątróbki jest tu naprawdę trafnym określeniem 😅

Ostatnia edycja:
Gdzieś kieeedyś czytałam , że nie jest to jakby dobry poprawny okres ale mój ginekolog powiedział mi raz, że jeśli tak wygląda mój comiesięczny okres to po prostu jest to u mnie normalne.

Jeśli tak jak piszesz, jest to u ciebie 1. taki przypadek przez te wszystkie lata, to zapytaj może ginekologa o to.

reklama
No taki gigant to pierwszy raz w życiu 😳odziwo mnie nawet nic nie boli. Wczoraj tylko jajnik. No nic zapytam przy najblizszej wizycie 😊

Do góry