Dziękuję bardzoRozumiem życzę, aby wszystko się ułożyło.
reklama
Kurczę to mało to pocieszające chyba tylko to odstawienie klaruje sytuacjęPrzy KP zaniki owulacji mogą trwać miesiącami niestety, sama jadę ba tym wozie…
Weronik@29
Fanka BB :)
A u mnie sie wcale ten test nie wyswietla
Weronik@29
Nie wiem dziewczyny ale moja mama karmiąc moja siostre 3msc zaszła w kolejna ciążę nawet o tym nie wiedząc bo kiedys tak mówiono że karmisz to nie zajdziesz a tu niespodziankaKurczę to mało to pocieszające chyba tylko to odstawienie klaruje sytuację
U
użytkowniczka Co
Gość
A u mnie sie wcale ten test nie wyswietla
mi teź się nie wyświetla, dlatego zastanawiałam się o co chodzi
Dla mnie czasami też się nie wyświetlają i nie wiem od czego to zależy Mogę wam wstawić jeszcze raz, ale biel aż raziA u mnie sie wcale ten test nie wyswietla
kasiaa91
Tak ale tez wiele kobiet w ciąże zachodzi przy KP wiec nadzieja jestKurczę to mało to pocieszające chyba tylko to odstawienie klaruje sytuację
Mam 4 braci i pewnie 2 z nich powstała w podobnych okolicznościachNie wiem dziewczyny ale moja mama karmiąc moja siostre 3msc zaszła w kolejna ciążę nawet o tym nie wiedząc bo kiedys tak mówiono że karmisz to nie zajdziesz a tu niespodzianka
Właśnie też to słyszę, na odstawienie nie jestem gotowa Ani malutki też... Jakbym musiała to bym odstawiła. Na razie pierwszy cykl starań takich więc zobaczymy co z tego wyjdzie.. Zastanawiam się kiedy mogę wgl testować w takim układzie. Nie wiem w sumie po co ale chyba dla samego testowaniaTak ale tez wiele kobiet w ciąże zachodzi przy KP wiec nadzieja jest
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Zrób z porannego moczu, wieczorem nie ma sensu jeśli dużo pijesz i często siusiaszDla mnie czasami też się nie wyświetlają i nie wiem od czego to zależy Mogę wam wstawić jeszcze raz, ale biel aż razi
Podziel się: