Dziękuję bardzoRozumiem życzę, aby wszystko się ułożyło.
reklama
Kurczę to mało to pocieszającePrzy KP zaniki owulacji mogą trwać miesiącami niestety, sama jadę ba tym wozie…![]()
Weronik@29
Fanka BB :)
A u mnie sie wcale ten test nie wyswietla 

Weronik@29
Nie wiem dziewczyny ale moja mama karmiąc moja siostre 3msc zaszła w kolejna ciążę nawet o tym nie wiedząc bo kiedys tak mówiono że karmisz to nie zajdziesz a tu niespodziankaKurczę to mało to pocieszającechyba tylko to odstawienie klaruje sytuację

U
użytkowniczka Co
Gość
A u mnie sie wcale ten test nie wyswietla 
mi teź się nie wyświetla, dlatego zastanawiałam się o co chodzi

mi teź się nie wyświetla, dlatego zastanawiałam się o co chodzi

Dla mnie czasami też się nie wyświetlają i nie wiem od czego to zależyA u mnie sie wcale ten test nie wyswietla
mi teź się nie wyświetla, dlatego zastanawiałam się o co chodzi![]()

kasiaa91
Tak ale tez wiele kobiet w ciąże zachodzi przy KP wiec nadzieja jestKurczę to mało to pocieszającechyba tylko to odstawienie klaruje sytuację
Mam 4 braci i pewnie 2 z nich powstała w podobnych okolicznościachNie wiem dziewczyny ale moja mama karmiąc moja siostre 3msc zaszła w kolejna ciążę nawet o tym nie wiedząc bo kiedys tak mówiono że karmisz to nie zajdziesz a tu niespodzianka![]()

Właśnie też to słyszę, na odstawienie nie jestem gotowaTak ale tez wiele kobiet w ciąże zachodzi przy KP wiec nadzieja jest![]()

reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Zrób z porannego moczu, wieczorem nie ma sensu jeśli dużo pijesz i często siusiaszDla mnie czasami też się nie wyświetlają i nie wiem od czego to zależyMogę wam wstawić jeszcze raz, ale biel aż razi
![]()

Podziel się: