MonikaPrz.
Początkująca w BB
Tylko igm tez wyszło dodatnie. Od 1.0 jest dodatnie a ja mam 2.23Igg świadczy o tym, że przeszłaś ją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko igm tez wyszło dodatnie. Od 1.0 jest dodatnie a ja mam 2.23Igg świadczy o tym, że przeszłaś ją
Dobra 3 listopada, bo zamówiłam testy z allegro hahahahahahMatko za tydzien? Chyba masz ciepliwosc ze stali
Obstawiam ciążową.
Cień to miałam ja! Aż ci pokażę. Tylko uprzedzam trzeba na maxa podjaśnić ekran, ubrać okulary i się wpatrzeć. Tu ma być plus. W pionie jest taka kreseczka jak szpileczka. Następnego dnia beta była niecałe 19
Jak dla mnie to dodatni ale pewnosc będzie po becie trzymam kciukiMyślicie, że to fabryczna? Zobacz załącznik 1332155
Witam. Ja również staram się od 2 lat, miałam dużo badań okazało się że mam wrogi śluz i w tym miesiącu miałam podchodzić do inseminacji. Zrobiłam badania potrzebne i wszystko ok po za cytomegalia
Wyszło mi IGg 227 iGm 2,23 norma dodatni od 1.0
Wizyta w środę I trochę sie nie pokoje jak to teraz będzie. Może ktoś miał podobne doświadczenie z tą cytomegalia ?
Tutaj jest dokładnie zdjęcie wynikuIgg świadczy o tym, że przeszłaś ją
DziękujęJak dla mnie to dodatni ale pewnosc będzie po becie trzymam kciuki
Nigdy nie odczytuje po czasieA któraś z was miała sytuację, że stary test odczytany po czasie był pozytywny i jednak była ciąża?
W środę mam wizytę czekam co mi powie lekarz, opinie są podzielone robiliśmy razem z partnerem wychodzi na to że partner przeszedł a ja dalej to mam.Ja miałam w pierwszej ciąży - ale nie wiem jak to się ma do inseminacji
Na chłopski rozum, ja bym raczej nie podeszła