reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie dziś 16dc - testy owu niby ciemnieją, ale bardzo powoli :( także coś czuję, że znowu nic z tego. W środę i sobotę mam lekarza to zobaczymy co on tam wymyśli.
U nas ten weekend zakręcony - bo impreza urodzinowa starszego syna (nie wierzę, że to już 10 lat), nasza co roczna impreza halloween, dzisiaj leczymy kaca - na szczęście dziadkowie zabrali dzieci. Jutro cmentarze i kino. Byle do 11.11 - bo spadamy na urlop do ZEA
O kurde fajnie, zazdroszczę urlopu, mój dopiero w styczniu 😪 i do tego budowa domu na głowie. U dziś już 19 dc i śluzu tyle, że ratuje mnie jedynie wkładka porządna

reklama
Hej dziewczyny, jak samopoczucie w niedzielę? Ja sobie dziś pospałam, miałam wczoraj nockę w pracy 😊 zauważyłam że woda mi się zatrzymała, brzuch mam okropny, i do tego tylko bym jadła, już sobie wyobrażam jak jadę do mamy na pyszny obiad, w sumie to i do teściowej na obiad zajadę 😁😎
Moj maly wstal dzis o 6 takze... my nie pospalismy 😂 teraz wszyscy mamy drzemke, ja wstalam po 1h a ci dalej spią. W sumie malo produktywnie narazie 😂

O kurde fajnie, zazdroszczę urlopu, mój dopiero w styczniu 😪 i do tego budowa domu na głowie. U dziś już 19 dc i śluzu tyle, że ratuje mnie jedynie wkładka porządna

My bardzo dużo wyjeżdżamy bo nie daję rady spędzać zbyt dużo czasu w Polsce :D na szczęście praca i szkoła dzieci nam na to pozwala. Mam nadzieję, że po porodzie uda nam się przenieść na jakiś dłuższy czas np. na wyspy kanaryjskie

Hej dziewczyny, jak samopoczucie w niedzielę? Ja sobie dziś pospałam, miałam wczoraj nockę w pracy 😊 zauważyłam że woda mi się zatrzymała, brzuch mam okropny, i do tego tylko bym jadła, już sobie wyobrażam jak jadę do mamy na pyszny obiad, w sumie to i do teściowej na obiad zajadę 😁😎
Mąż nie dał mi się wyspać on ranny ptaszek ja sowa i wzajemnie sobie przeszkadzamy 🤣 ciąg dalszy cmentarzy i właśnie po obiedzie u teściowej... Więc ogólnie dość spokojnie w zasadzie ☺️

reklama
Do góry