O kurde fajnie, zazdroszczę urlopu, mój dopiero w styczniu i do tego budowa domu na głowie. U dziś już 19 dc i śluzu tyle, że ratuje mnie jedynie wkładka porządnaU mnie dziś 16dc - testy owu niby ciemnieją, ale bardzo powoli także coś czuję, że znowu nic z tego. W środę i sobotę mam lekarza to zobaczymy co on tam wymyśli.
U nas ten weekend zakręcony - bo impreza urodzinowa starszego syna (nie wierzę, że to już 10 lat), nasza co roczna impreza halloween, dzisiaj leczymy kaca - na szczęście dziadkowie zabrali dzieci. Jutro cmentarze i kino. Byle do 11.11 - bo spadamy na urlop do ZEA
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Moj maly wstal dzis o 6 takze... my nie pospalismy teraz wszyscy mamy drzemke, ja wstalam po 1h a ci dalej spią. W sumie malo produktywnie narazieHej dziewczyny, jak samopoczucie w niedzielę? Ja sobie dziś pospałam, miałam wczoraj nockę w pracy zauważyłam że woda mi się zatrzymała, brzuch mam okropny, i do tego tylko bym jadła, już sobie wyobrażam jak jadę do mamy na pyszny obiad, w sumie to i do teściowej na obiad zajadę
olka11135
Fanka BB :)
O kurde fajnie, zazdroszczę urlopu, mój dopiero w styczniu i do tego budowa domu na głowie. U dziś już 19 dc i śluzu tyle, że ratuje mnie jedynie wkładka porządna
My bardzo dużo wyjeżdżamy bo nie daję rady spędzać zbyt dużo czasu w Polsce na szczęście praca i szkoła dzieci nam na to pozwala. Mam nadzieję, że po porodzie uda nam się przenieść na jakiś dłuższy czas np. na wyspy kanaryjskie
L
Lebkuchen_mum
Gość
A że tak zapytam gdzie pracujecie jesli to nie tajemnica?My bardzo dużo wyjeżdżamy bo nie daję rady spędzać zbyt dużo czasu w Polsce na szczęście praca i szkoła dzieci nam na to pozwala. Mam nadzieję, że po porodzie uda nam się przenieść na jakiś dłuższy czas np. na wyspy kanaryjskie
Kaasiek_96
Dziewczyny, zrobiłam przed chwilą test - tak jak się spodziewałam biel Vizira
Niby się spodziewałam, bo to pierwszy cykl po odstawieniu, ale gdzieś tam promyczek nadziei był.
Niby nie ma co się załamywać, ale jednak trochę mnie to ukuło
Niby się spodziewałam, bo to pierwszy cykl po odstawieniu, ale gdzieś tam promyczek nadziei był.
Blondi_87
Mąż nie dał mi się wyspać on ranny ptaszek ja sowa i wzajemnie sobie przeszkadzamy ciąg dalszy cmentarzy i właśnie po obiedzie u teściowej... Więc ogólnie dość spokojnie w zasadzieHej dziewczyny, jak samopoczucie w niedzielę? Ja sobie dziś pospałam, miałam wczoraj nockę w pracy zauważyłam że woda mi się zatrzymała, brzuch mam okropny, i do tego tylko bym jadła, już sobie wyobrażam jak jadę do mamy na pyszny obiad, w sumie to i do teściowej na obiad zajadę
L
Lebkuchen_mum
Gość
Na kiedy @?Dziewczyny, zrobiłam przed chwilą test - tak jak się spodziewałam biel Vizira
Kaasiek_96
Jeśli brać pod uwagę dc podczas brania anty to miał być wczoraj.Na kiedy @?
Więc w tym cyklu nadzieja już się skończyła
Czuje się od wczoraj tak fatalnie, że myślałam, że skoro @ nie ma to może jednak ciąża, ale widocznie moje ciało tak odreagowuje po tabsach
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mozliwe, niektore dziewczyny po odstawieniu antykoncepcji swirują hormonyJeśli brać pod uwagę dc podczas brania anty to miał być wczoraj.
Więc w tym cyklu nadzieja już się skończyła
Czuje się od wczoraj tak fatalnie, że myślałam, że skoro @ nie ma to może jednak ciąża, ale widocznie moje ciało tak odreagowuje po tabsach
Podziel się: