olka11135
Fanka BB :)
Niby była 18, jeśli wierzyć testom, to wychodzi 11 dni.
Test pokazuje wzrost LH - przyjmuje się że owulacja występuje 24-36h później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby była 18, jeśli wierzyć testom, to wychodzi 11 dni.
No to testuj za 2 dni z calego serducha 2 kreseczekNiby była 18, jeśli wierzyć testom, to wychodzi 11 dni.
Ja to bym juz jutro testowalaNo to testuj za 2 dni z calego serducha 2 kreseczek
Ja w tym miesiącu chyba te 20 szt. ObsikamJa to bym juz jutro testowala
Żartuję ...
Już bym była co najmniej po 1 teście
Nad ranem była masakra, ciemno przed oczami się z bólu robiło (chociaż było ciemno bo to koło 6 rano ), ale teraz to bardziej czuje jakiś taki dyskomfort niż ból, więc chyba odpuszczę. Naczytałam się jak ta głupia w internecie że jak pęknie i się wyleje to może nawet być zagrożeniem dla życia ale to chyba chodziło o inne torbiele, nie te pęcherzykowe. Ale ciężko się tak samej sprowadzić do pionuZależy jak mocny masz ból. Ja mimo endometriozy i bóli gorszych od porodowych nigdzie nie jezdziłam. Ale wiadomo każdy ma inny prog bólowy no i nie wiadomo co u ciebie jest przyczyną. Ból u mnie miesiąc temu był po prostu z tego powodu że ta torbiel się pojawiłai tyle bo nie pękła ani nic takiego. Lekarz mówił, że jest malutka więc się wchłania najprawdopodobniej bo od 2 tygodni już tego bólu nie czuję.
Kurde to ja mam tylko kupione 12 liczę,że 1 wyjdzie pozytywny no ale... znajac mnie to bede testowac znowu 3 dni po owulacji zeby glowe uspokpicJa w tym miesiącu chyba te 20 szt. Obsikam
Jak jeszcze żyjesz a ból nie jest już tak mocny to jest dobrze kiedy miesiączka?Nad ranem była masakra, ciemno przed oczami się z bólu robiło (chociaż było ciemno bo to koło 6 rano ), ale teraz to bardziej czuje jakiś taki dyskomfort niż ból, więc chyba odpuszczę. Naczytałam się jak ta głupia w internecie że jak pęknie i się wyleje to może nawet być zagrożeniem dla życia ale to chyba chodziło o inne torbiele, nie te pęcherzykowe. Ale ciężko się tak samej sprowadzić do pionu
Ja mam sporo, bo zamówiłam z aliexpress 90 sztuk za chyba 30zł no opłacało się robię dalej, ale to tylko i wyłącznie z czystej ciekawościKurde to ja mam tylko kupione 12 liczę,że 1 wyjdzie pozytywny no ale... znajac mnie to bede testowac znowu 3 dni po owulacji zeby glowe uspokpic