L
Lebkuchen_mum
Gość
Ciekawe co tam z tuttifrutti bo miała mieć wizytę w środę z tego co mi się wyświetliło i od tamtej pory 0 odzewu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy jak mocny masz ból. Ja mimo endometriozy i bóli gorszych od porodowych nigdzie nie jezdziłam. Ale wiadomo każdy ma inny prog bólowy no i nie wiadomo co u ciebie jest przyczyną. Ból u mnie miesiąc temu był po prostu z tego powodu że ta torbiel się pojawiłai tyle bo nie pękła ani nic takiego. Lekarz mówił, że jest malutka więc się wchłania najprawdopodobniej bo od 2 tygodni już tego bólu nie czuję.Swoją drogą taki ból jest jak się wchłania czy np jak pęknie?
Wizyta u gina we wtorek, ale pewnie będzie już @ więc będę musiała odwołać... Zgłaszać się na jakąś teleporade czy nie trzeba nic z tym robić?
Ciekawe co tam z tuttifrutti bo miała mieć wizytę w środę z tego co mi się wyświetliło i od tamtej pory 0 odzewu...
Nie chcę mówić a nie mówiłam no ale ....Też to widziałam ... ale komentarz pozostawię dla siebie
Uuuu a ile po owulacji?Właśnie zauważyłam że mam jakiś śluz z krwią
Może implantacja ja w 1 ciąży mialam okolo 6 dni po owulacji śluz z doslownie 2 kropelkami krwiWłaśnie zauważyłam że mam jakiś śluz z krwią
Właśnie zauważyłam że mam jakiś śluz z krwią
Dokładnie, jestem tego samego zdania. Ale póki co można gdybać za kilka dni test i będzie jasnoscPlamienia po odstawieniu antykoncepcji mogą się zdarzyć, ale pamiętam że pisałaś o pozytywnym teście owu 18 października to śmiało możesz mieć plamienie implantacyjne które zwykle jest 6-12 dni po owulacji
Niby była 18, jeśli wierzyć testom, to wychodzi 11 dni.Uuuu a ile po owulacji?