reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie dzisiaj dalej podbrzusze wydęte. Wczoraj w środku jakaś woda 😅🙈 jajniki na zmiane kłują...
Nie nakręcam się bynajmniej staram bo już tak mialam 2 msc temu i dupa z tego wyszła...

reklama
Ja do tej pory robiłam od 24 dc przy cyklach 26-27 dni…
Bo w pierwszej ciąży miałam już pozytywny w 24 dc….
Ale jakbym miała komuś radzić to żeby czekac do @ jak się umie czekac 😂
Ja nie umiem :)
Wiec teraz będę już na betę chodziła…
Ja bede testowac szybko bo musze wdrożyć heparynę. Beta u mnie z progesteronem to 50€ takze pojde jak na tescie bedzie chociaz cien. Przy synku 9 dni po piku na tescie owulacyjnym byl już mikro cień na ciążowym wiec poszlam kolejnego dnia na bete i byla 18.7 🧡

U mnie na zmianę albo nie ma nic albo biały jakby wyprany w wizirze gęsty śluz .
I codziennie boli mnie ten brzuch jak przed okresem ( planowo na wczoraj ) .
Ja już mam potwierdzony test domowy. Teraz idę na betę ( jutro bo na dziś mieli za dużo umówionych ) .
Najgorsze te ataki gorąca 🥵 W pracy koleżanki mają ubrane po 2 swetry i czapki już zakładają ( na II zmianie wieczorem robi się zimno ) a ja najchętniej bym w bluzce na ramiączkach pracowała.

reklama
U mnie na zmianę albo nie ma nic albo biały jakby wyprany w wizirze gęsty śluz .
I codziennie boli mnie ten brzuch jak przed okresem ( planowo na wczoraj ) .
Ja już mam potwierdzony test domowy. Teraz idę na betę ( jutro bo na dziś mieli za dużo umówionych ) .
Najgorsze te ataki gorąca 🥵 W pracy koleżanki mają ubrane po 2 swetry i czapki już zakładają ( na II zmianie wieczorem robi się zimno ) a ja najchętniej bym w bluzce na ramiączkach pracowała.

Pamiętam że w pierwszej ciąży też mialam takie bóle jak na okres 😊 także to normalne . Teraz kochana twój organizm mega robote odwala to nie dziwne że się przegrzewasz 🤭🤭

Do góry