reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Jako że w pierwszym wątku o staraniach 2021 panuje wg wielu osób niefajna atmosfera i wprost zostało napisane że jeśli coś nam nie pasuje to dowidzenia…. tu wątek dla nowo starających się o pierwsze, drugie i kolejne dziecko i wszystkich tych które starają się już chwilę ale chciałyby dołączyć :)
Mam nadzieje że zakładając nowy wątek uda się nam poznać, wspierać i doczekać ciąży i porodu.

Proszę rozmawiajmy w miłej atmosferze, bez kółka wzajemnej adoracji, pamiętając tak jak każda może mieć swoje odmienne zdanie, tak każda zobowiązana jest do szacunku dla osób z którymi dyskutuje :)

Ja zacznę - Kasia, lat 30, w trakcie starań o drugiego bobasa, z pierwszym jeszcze przy piersi.
To ja już nie będę narzekać na mój lekki ból brzucha.
Dobrze, że coś jednak pomogło :)
Długa lista, ale jak działa to trzeba łykać :)
Witajcie. My rowiniez z mezem staramy sie o druga dzidzie. Jakos nie wychodzi. Kochaliśmy sie z mezem w niedzielę wg apki mialam dzien płodny. Wczoraj nabylam paski owulacyjne i teraz nie wiem czy wychodzi jedna kreska bo juz mialam owulacje 2 dni temu,czy jeezcze bede miala. Jak u was było?

Witajcie. My rowiniez z mezem staramy sie o druga dzidzie. Jakos nie wychodzi. Kochaliśmy sie z mezem w niedzielę wg apki mialam dzien płodny. Wczoraj nabylam paski owulacyjne i teraz nie wiem czy wychodzi jedna kreska bo juz mialam owulacje 2 dni temu,czy jeezcze bede miala. Jak u was było?
Tego nie wiadomo. Może być to przed płodnymi a może być już po. Nie da się tak wywnioskować niestety. Ja zawsze mam 2 kreski i kilka dni przed owulacją ta 1 ciemnieje aż jest bordowa a po owulacji znowu jaśnieje i taka zostaje aż znowu zaczyna ciemnieć przed kolejna owulacja

Ja naiwniak, wczoraj zrobilam test. Wpatrywanie się nie wywołało drugiej kreski... Ok 19 patrze a na majtach pojawil sie jasno różowy mus😉 czyli 2 dni i okres😏

Tego nie wiadomo. Może być to przed płodnymi a może być już po. Nie da się tak wywnioskować niestety. Ja zawsze mam 2 kreski i kilka dni przed owulacją ta 1 ciemnieje aż jest bordowa a po owulacji znowu jaśnieje i taka zostaje aż znowu zaczyna ciemnieć przed kolejna owulacja
Wlasnie wczoraj mialam dwie. Tzn jedna ciemna a druga jaśniejsza a dzis tylko jedna na ciemna. Mysle ze jednak jestem juz po. Czy te paski pokazuja dzien owulacji czy dni plodne bo już sie pogubilam?. Podobnie z miesiaczkami po odstawieniu tabletek mam cykl raz 26 dni a ostatnii 30 dni.

Wlasnie wczoraj mialam dwie. Tzn jedna ciemna a druga jaśniejsza a dzis tylko jedna na ciemna. Mysle ze jednak jestem juz po. Czy te paski pokazuja dzien owulacji czy dni plodne bo już sie pogubilam?. Podobnie z miesiaczkami po odstawieniu tabletek mam cykl raz 26 dni a ostatnii 30 dni.
Testy pokazują pik lh czyli ok.24-36h przed owu wychodzą pozytywnie. Musisz robić np od 5dc żeby sprawdzić, a nie w środku 🙂

reklama
Do góry