reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja i tak bym robiła 🤣
Jak się zaczelismy starac przed moja 1 ciaza to testowalam juz 3 dni po owu 🤣🤣🤣 wytrzymac nie moglan 😅
Teraz sobie nazwozilam testow z polski bo nie wiem ile nam zajma starania a tutaj testy sa strasznie drogie...beta to juz nie wspomne.
Ja też taka, nie poczekam i najlepiej już bym testowała 😂

reklama
Spokojnie ja zanim zaszłam w ciążę z synkiem nie czułam w ogóle kiedy mam owulację a śluzu to wcale nie było. Susza taka, że aż skrzypiało. Śluz nie zawsze jest widoczny na zewnąrz ale w środku głęboko może być go sporo 😊 nie ma co się od razu załamywać i trzeba myśleć pozytywnie. Nie zawsze organizm daje nam jasne objawy 😃
Do czerwca miałam wszystko jak w zegarku…
Teraz odkąd chce zajść, to każdy cykl dziwny…
A śluz najgorzej się zmienił bo wogole go nie ma…a wcześniej mnie zalewało…
I badania ok i usg tez…
Ostatnio się zaczęłam zastanawiać czy to nie ma związku ze szczepieniem na covid bo wtedy die sxczepilam druga dawka…:/
Ale chyba sobie już wkręcam…

I badania ok i usg tez…
Ostatnio się zaczęłam zastanawiać czy to nie ma związku ze szczepieniem na covid bo wtedy die sxczepilam druga dawka…:/
Ja po 2 dawce i śluzu właśnie wyjątkowo dużo. Ale piję też od sierpnia codziennie glutka z ciemienia lnianego i od tego cyklu olej z wiesiołka od 1 dc do owulacji więc może to robi robotę. Polecam w każdym razie 😊

I badania ok i usg tez…

Ja się szczepiłam w maju i w lipcu - nie widzę, żadnych zmian. Jeżeli już to pozytywne bo cykle mi się skróciły ze 150 dni do 80 :D

reklama
Do góry