Ja też taka, nie poczekam i najlepiej już bym testowałaJa i tak bym robiła
Jak się zaczelismy starac przed moja 1 ciaza to testowalam juz 3 dni po owu wytrzymac nie moglan
Teraz sobie nazwozilam testow z polski bo nie wiem ile nam zajma starania a tutaj testy sa strasznie drogie...beta to juz nie wspomne.
reklama
Do czerwca miałam wszystko jak w zegarku…Spokojnie ja zanim zaszłam w ciążę z synkiem nie czułam w ogóle kiedy mam owulację a śluzu to wcale nie było. Susza taka, że aż skrzypiało. Śluz nie zawsze jest widoczny na zewnąrz ale w środku głęboko może być go sporo nie ma co się od razu załamywać i trzeba myśleć pozytywnie. Nie zawsze organizm daje nam jasne objawy
Teraz odkąd chce zajść, to każdy cykl dziwny…
A śluz najgorzej się zmienił bo wogole go nie ma…a wcześniej mnie zalewało…
I badania ok i usg tez…
Ostatnio się zaczęłam zastanawiać czy to nie ma związku ze szczepieniem na covid bo wtedy die sxczepilam druga dawka…:/
Ale chyba sobie już wkręcam…
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja po 2 dawce i śluzu właśnie wyjątkowo dużo. Ale piję też od sierpnia codziennie glutka z ciemienia lnianego i od tego cyklu olej z wiesiołka od 1 dc do owulacji więc może to robi robotę. Polecam w każdym razieDo czerwca miałam wszystko jak w zegarku…
I badania ok i usg tez…
Ostatnio się zaczęłam zastanawiać czy to nie ma związku ze szczepieniem na covid bo wtedy die sxczepilam druga dawka…:/
olka11135
Fanka BB :)
Do czerwca miałam wszystko jak w zegarku…
I badania ok i usg tez…
Ja się szczepiłam w maju i w lipcu - nie widzę, żadnych zmian. Jeżeli już to pozytywne bo cykle mi się skróciły ze 150 dni do 80
Blondi_87
Ja też wolę betę i jest jasnośćJa tez już mam dość białych pasków…
Sama sobie robię huśtawkę nastrojów testując…
Teraz będę już tylko bete robić i przynajmniej nie będę zbyt długo w nadziei żyć…
O ile małpa będzie się spóźniać
Blondi_87
Ja 3 dc więc już ból odpuszczaA jak samopoczucie dziewczyny ? Mnie strasznie już bolą piersi i jakoś mocno mam podbrzusze wydęte do okresu 8 dni
Magdalena..
Zaciekawiona BB
A ja zapisałam się w końcu na hsg! Tylko, że skrecilam aferę na pół szpitala... W moim mieście w tym szpitalu, to jak afery nie skręcisz, to niczego się nie załatwi..
Biorę drugi cykl olej z wiesiołka i żadnej poprawy póki co…:/Ja po 2 dawce i śluzu właśnie wyjątkowo dużo. Ale piję też od sierpnia codziennie glutka z ciemienia lnianego i od tego cyklu olej z wiesiołka od 1 dc do owulacji więc może to robi robotę. Polecam w każdym razie
L
Lebkuchen_mum
Gość
To może spróbuj z glutkiem z siemienia lnianego? Gotujesz na wodzie i wypijasz po prostu dobrze działa też na skórę, włosy, paznokcie i trawienieBiorę drugi cykl olej z wiesiołka i żadnej poprawy póki co…:/
reklama
Dzięki, spróbuje.To może spróbuj z glutkiem z siemienia lnianego? Gotujesz na wodzie i wypijasz po prostu dobrze działa też na skórę, włosy, paznokcie i trawienie
A pojesz go tez tylko do owu czy cały cykl?
Podziel się: