reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Podobno kolor moczu po burakach świadczy miedzy innymi o dobrym pH moczu , więc to wcale nie tak źle :)
To chociaż tyle dobrego z tych buraków🤣🤣🤣 Ale powiem Wam tak szczerze, że to nie pierwszy raz kiedy myślałam, że umieram przez buraki🤣 Ja to jednak jestem baran😅 No ale fakt faktem, że krwawienia jednak są. Beta zrobiona i teraz jeszcze czekam do soboty. Wtedy będzie już wszystko wiadomo

reklama
To chociaż tyle dobrego z tych buraków🤣🤣🤣 Ale powiem Wam tak szczerze, że to nie pierwszy raz kiedy myślałam, że umieram przez buraki🤣 Ja to jednak jestem baran😅 No ale fakt faktem, że krwawienia jednak są. Beta zrobiona i teraz jeszcze czekam do soboty. Wtedy będzie już wszystko wiadomo
Ja zgłupiałam jak moje dziecko zrobiło raz krwistą kupę. No zawał i telefon w ręku by dzwonić do męża i jechać do szpitala. Chwila na odpalenie głowy i… No tak, buraczki. Stara a głupia 😂

Przeszłam już w życiu wiele, więc nie wiem czy jeszcze coś jest w stanie mnie zaskoczyc🤣 Myślę, że z wiekiem i po czasie człowiek już nabiera jakiegoś takiego wewnętrznego spokoju. Może to też zmęczenie... Nie wiem... 🤷🏼‍♀️
No właśnie ja dlatego, że przeszłam w swoim życiu na prawdę dużo choć mam dopiero 23 lata to dorobiłam się tych problemów 😔 nie wzięły się niestety same z siebie.

Krwawienie ustało?

No właśnie ja dlatego, że przeszłam w swoim życiu na prawdę dużo choć mam dopiero 23 lata to dorobiłam się tych problemów 😔 nie wzięły się niestety same z siebie.

Krwawienie ustało?
A widzisz jak to jest...jednego przeżycia umocnią, a innego "wykończą" (tak w cudzysłowiu, ale mam nadzieję, że się nie obrazisz za to❤️ pewnie wiesz co mam na myśli). Zobaczysz, że i Ty kiedyś znajdziezz taki spokój i inaczej zaczniesz ws,tatko odbierac... bo tak na prawdę przejmowanie się wszystkim tylko wykańcza nas. Działa na nas źle i nic dobrego nie wnosi🤷🏼‍♀️ Krwawię jeszcze😉 i może być tak długo... Możliwe że przez rozciągająca się mącice tak się dzieje i w najbliższym czasie najpewniej będzie się tak działo. Zobaczymy... Na razie i tak muszę czekać na drugą betę i nie mam na nic wpływu🤷🏼‍♀️ Mąż dźga mnie heparynką w brzuchol i się cieszy😅 a ja co chwilkę mam jakieś tabletki🤣 z tego wszystkiego chce mi się tylko spać😫 jeszcze pogoda dzisiaj jakaś paskudna i wiatr przeokropny.

A widzisz jak to jest...jednego przeżycia umocnią, a innego "wykończą" (tak w cudzysłowiu, ale mam nadzieję, że się nie obrazisz za to❤️ pewnie wiesz co mam na myśli). Zobaczysz, że i Ty kiedyś znajdziezz taki spokój i inaczej zaczniesz ws,tatko odbierac... bo tak na prawdę przejmowanie się wszystkim tylko wykańcza nas. Działa na nas źle i nic dobrego nie wnosi🤷🏼‍♀️ Krwawię jeszcze😉 i może być tak długo... Możliwe że przez rozciągająca się mącice tak się dzieje i w najbliższym czasie najpewniej będzie się tak działo. Zobaczymy... Na razie i tak muszę czekać na drugą betę i nie mam na nic wpływu🤷🏼‍♀️ Mąż dźga mnie heparynką w brzuchol i się cieszy😅 a ja co chwilkę mam jakieś tabletki🤣 z tego wszystkiego chce mi się tylko spać😫 jeszcze pogoda dzisiaj jakaś paskudna i wiatr przeokropny.
Super, że dostałaś heparynę. Oby tylko nie za późno bo powinno się od pozytywnego testu brać. Co tak tchnęło lekarza nagle żeby w ogóle wypisać zastrzyki dopiero jak krwawić zaczęłaś?
U nas pogoda piękna. Zaraz kończę pracę i wybierzemy się chyba na jakiś spacerek bo narzeczony wziął sobie wolne na cały tydzień 😍 odciąży mnie trochę bo jestem tak zmęczona, że po prostu oczy mi się same kleją. Dziś ledwo stoję w pracy. Wczoraj wieczorem miałam epizod spadku cukru. Akurat jak byłam sama z małym a mój wyszedł do sklepu. Nie miałam pasków już do glukomwteu ale zjadłam na szybko garść orzechów i powoli doszłam do siebie. To wszystko za to, że pojusiłam się o bubble waffel z lodami, nutellą i ciastkami jak byliśmy na mieście. Nie wolno mi ale chciałam zrobić dla siebie coś miłego no i skończyło się źle 😂😂😂 mój mnie ostrzegał ale jak zwykle nie mogłam się oprzeć 🤦‍♀️🤣😅

Super, że dostałaś heparynę. Oby tylko nie za późno bo powinno się od pozytywnego testu brać. Co tak tchnęło lekarza nagle żeby w ogóle wypisać zastrzyki dopiero jak krwawić zaczęłaś?
U nas pogoda piękna. Zaraz kończę pracę i wybierzemy się chyba na jakiś spacerek bo narzeczony wziął sobie wolne na cały tydzień 😍 odciąży mnie trochę bo jestem tak zmęczona, że po prostu oczy mi się same kleją. Dziś ledwo stoję w pracy. Wczoraj wieczorem miałam epizod spadku cukru. Akurat jak byłam sama z małym a mój wyszedł do sklepu. Nie miałam pasków już do glukomwteu ale zjadłam na szybko garść orzechów i powoli doszłam do siebie. To wszystko za to, że pojusiłam się o bubble waffel z lodami, nutellą i ciastkami jak byliśmy na mieście. Nie wolno mi ale chciałam zrobić dla siebie coś miłego no i skończyło się źle 😂😂😂 mój mnie ostrzegał ale jak zwykle nie mogłam się oprzeć 🤦‍♀️🤣😅
Nie każdy może ot tak sobie przyjmować heparynę. Tym bardziej, że ja mam też inne problemy zdrowotne, o których nie chce tu pisać☺️ Tego typu leki mogą wejść u mnie tylko w ostateczności i nie, nie powinnam jej przyjmować od pozytywnego testu😉
O ja bym też wciagnęla coś słodkiego😍 Przepyszota🥰 ale na razie czekam na obiad😎 potem jak się dopadnę do słodyczy to tylko bekne🙊😅🤣🤣🤣🤣

Ja jutro 16dc i wizyta u gina. Coraz mocniej czuje podbrzusze ale testy owu nadal negatywne. Mam nadzieję, że mój doktor będzie w stanie mi powiedzieć czy owulacja sie zbliża.

reklama
Do góry