reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
A dalej KP? Bo faktycznie przy tak krótkiej fazie może być ciężko zajść. U mnie mimo karmienia wszystko jak w zegarku było. Liczyłam, że chociaż okres mi zaniknie jeszcze na jakiś czas a 5 tyg po porodzie już dostałam 😂😂😂
Cześć dziewczyny, u mnie dziś 3 dzień cyklu. Karmienie małej piersią zakończyłam w połowie sierpnia. Mimo karmienia cykle miałam w porządku, tzn mniej więcej to co teraz czyli 34/36 dni. Owu teraz było w 18. Chyba za wcześnie wystartowaliśmy do starań bo niestety nic nie wyszło. Przytulanki w dzień pozytywnego testu i dzień po. Teraz trochę opóźnimy i zobaczymy co wyjdzie🙂

reklama
Mi ginekolog mówiła, żeby 3 miesiące dać organizmowi odsapnąć po tabletkach, a pół roku byłoby idealnie, ale zanim dojrzałam do tej decyzji, ze może się zaczynamy starać, minęło akurat pół roku, więc już się nie bałam. Poza tym czekałam, bo myślałam, ze w ciąże zachodzi się w miesiąc, dwa, max. trzy 😂😂😂🙈 Naiwna :D
Ja zaszłam od razu po odstawieniu antykoncepcji. Nie dostałam nawet prawdziwej miesiaczki 🙂 po odstawieniu anty przez 3 miesiace sa podobno najwieksze szanse na ciaze.

Do góry