reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

no i oto jest pytanie bo na progu miały mi sie unormowac cykle i okres powinien być w piątek. Ale coś to u mnie nie wypala. A owu obstawiam że miałam 18/19.02...
17.02 wizyta pęcherzyk 21 mm
18.02 Test owu pozytywny. Później wizyta że pęcherzyk pękł ( zawsze mam problem jak odmienić ten wyraz 😜)
To chociaż wiesz cos 🙂 ja nie wiem kiedy była owu, okres niby jutro ale już mam mleczny śluz wiec może wieczorem się zacznie albo tez się spóźni i będzie w piątek. Zależy od owu 😂

reklama
To chociaż wiesz cos 🙂 ja nie wiem kiedy była owu, okres niby jutro ale już mam mleczny śluz wiec może wieczorem się zacznie albo tez się spóźni i będzie w piątek. Zależy od owu 😂
najlepsze w tym wszystkim jest to, ze jeszcze tydzień temu po wizycie byłam pelna optymizmu i nastawiona że moze się w końcu uda a jak nie to próbujemy dalej.
Dzisiaj to wszystko to nieprawda i jest mi mega smutno i nie mam siły i chęci próbować...

najlepsze w tym wszystkim jest to, ze jeszcze tydzień temu po wizycie byłam pelna optymizmu i nastawiona że moze się w końcu uda a jak nie to próbujemy dalej.
Dzisiaj to wszystko to nieprawda i jest mi mega smutno i nie mam siły i chęci próbować...
Doskonale Cię rozumiem. Ja jestem tak już cały czas nastawiona. Brakuje mi już chęci i siły. W tym cyklu to już nawet nie zwracałam uwagi na objawy. Czekam na okres i nie wiem co dalej…

Ja jakos przy tych bieżących wydarzeniach totalnie z głowy wyrzuciłam całe parcie na ciąże. Tzn chcemy oczywiście, staramy się ale para zeszła całkowicie.
Skończyłam właśnie okres, w poniedziałek mam wizytę i oby były pecherzyki już rosnące 🙏
Ja jestem mega wkurzona. Mama chciała kupic mojemu małemu jakies kaszki, pampersy jak pezyjedzieny a w biedronce pustki na dziale dzieciecym bo jedzie na ukraine wszystko. No bez żatów pomoc pomocą ale zostawmy coś dla swoich. Mój ma chodzić bez pieluchy bo qszystko wywożą???
Tak samo znajomej bliski miał miec zalozone bajpasy i przelozyli mu operacje za kilka miesiecy bo jada pomagac na granicy. Efekt taki ze najprawdopodobniej zalozenia bajpasow nie dożyje. Wszystko rozumiem ale z całym szacunkiem najpierw zadbajmy o swoich obywateli...

reklama
Do góry