reklama
MoniaJ2424
Fanka BB :)
Wyrzuc go na trawe, przyleci mewa o na dwa razy zje
kasiaa91
O nie
Reguła 5 sekund ?
kasiaa91
Hmmm ja gdzie nie byłam to wszystko normalnie jest dostępne. Myślę że Twoja mama mogła trafic po prostu na taką godzinę albo coś w tym stylu.Ja jestem mega wkurzona. Mama chciała kupic mojemu małemu jakies kaszki, pampersy jak pezyjedzieny a w biedronce pustki na dziale dzieciecym bo jedzie na ukraine wszystko. No bez żatów pomoc pomocą ale zostawmy coś dla swoich. Mój ma chodzić bez pieluchy bo qszystko wywożą???
Tak samo znajomej bliski miał miec zalozone bajpasy i przelozyli mu operacje za kilka miesiecy bo jada pomagac na granicy. Efekt taki ze najprawdopodobniej zalozenia bajpasow nie dożyje. Wszystko rozumiem ale z całym szacunkiem najpierw zadbajmy o swoich obywateli...
Zabiegi NFZ nie są przekładane - lekarze nie są na kontraktach wysyłani za granicę.
Ktoś mógł jedynie pojechać prywatnie ale sądzę że to może promil lekarzy.
Nel331
Ja właśnie ostatnio mam tyle stresu, ze mi jedzenie w gardle staje.. nic nie mam ochoty jeść…Przechodziłam to samo ostatnio. Trzymaj się ja dalej zajadam emocje. Właśnie jadę po pączki z kremem...
L
Lebkuchen_mum
Gość
Na nfz to mialo byc wlasnie.Hmmm ja gdzie nie byłam to wszystko normalnie jest dostępne. Myślę że Twoja mama mogła trafic po prostu na taką godzinę albo coś w tym stylu.
Zabiegi NFZ nie są przekładane - lekarze nie są na kontraktach wysyłani za granicę.
Ktoś mógł jedynie pojechać prywatnie ale sądzę że to może promil lekarzy.
Nie wiem czy tak trafila czy nie ale kilka dni temu podobno towaru w sklepie prawie nie bylo bo ludzie zapasy robia
kasiaa91
Ja mam niestety w czasie stresu ciągoty do słodyczyJa właśnie ostatnio mam tyle stresu, ze mi jedzenie w gardle staje.. nic nie mam ochoty jeść…
Nel331
Mnie właśnie tez czesto bierze ochota na słodycze i np. Do kawki chociaż kosteczkę czekolady muszę, ale od tygodnia wszelkie jedzenie jest dla mnie okropne, nawet to co lubię najbardziej. Chłop we mnie wymusza. A wieczorem to mnie mdli jak nie wiemJa mam niestety w czasie stresu ciągoty do słodyczy
reklama
Jula19
ja bie byłam od weekendu jeszcze w sklepie, ale mama mi dzisiaj przez tel mówiła właśnie o biedronce ze pampers, chusteczki i te inne takie ielegnacyjne produkty dla dzieci wszystko wymiecioneNa nfz to mialo byc wlasnie.
Nie wiem czy tak trafila czy nie ale kilka dni temu podobno towaru w sklepie prawie nie bylo bo ludzie zapasy robia
Podziel się: