reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja jestem mega wkurzona. Mama chciała kupic mojemu małemu jakies kaszki, pampersy jak pezyjedzieny a w biedronce pustki na dziale dzieciecym bo jedzie na ukraine wszystko. No bez żatów pomoc pomocą ale zostawmy coś dla swoich. Mój ma chodzić bez pieluchy bo qszystko wywożą???
Tak samo znajomej bliski miał miec zalozone bajpasy i przelozyli mu operacje za kilka miesiecy bo jada pomagac na granicy. Efekt taki ze najprawdopodobniej zalozenia bajpasow nie dożyje. Wszystko rozumiem ale z całym szacunkiem najpierw zadbajmy o swoich obywateli...
Hmmm ja gdzie nie byłam to wszystko normalnie jest dostępne. Myślę że Twoja mama mogła trafic po prostu na taką godzinę albo coś w tym stylu.
Zabiegi NFZ nie są przekładane - lekarze nie są na kontraktach wysyłani za granicę.
Ktoś mógł jedynie pojechać prywatnie ale sądzę że to może promil lekarzy.

Hmmm ja gdzie nie byłam to wszystko normalnie jest dostępne. Myślę że Twoja mama mogła trafic po prostu na taką godzinę albo coś w tym stylu.
Zabiegi NFZ nie są przekładane - lekarze nie są na kontraktach wysyłani za granicę.
Ktoś mógł jedynie pojechać prywatnie ale sądzę że to może promil lekarzy.
Na nfz to mialo byc wlasnie.
Nie wiem czy tak trafila czy nie ale kilka dni temu podobno towaru w sklepie prawie nie bylo bo ludzie zapasy robia 😂😂

Ja mam niestety w czasie stresu ciągoty do słodyczy
Mnie właśnie tez czesto bierze ochota na słodycze i np. Do kawki chociaż kosteczkę czekolady muszę, ale od tygodnia wszelkie jedzenie jest dla mnie okropne, nawet to co lubię najbardziej. Chłop we mnie wymusza. A wieczorem to mnie mdli jak nie wiem

reklama
Na nfz to mialo byc wlasnie.
Nie wiem czy tak trafila czy nie ale kilka dni temu podobno towaru w sklepie prawie nie bylo bo ludzie zapasy robia 😂😂
ja bie byłam od weekendu jeszcze w sklepie, ale mama mi dzisiaj przez tel mówiła właśnie o biedronce ze pampers, chusteczki i te inne takie ielegnacyjne produkty dla dzieci wszystko wymiecione

Do góry