reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja drugi miesiąc na tabletkach anty, ale mam normalnie wszystkie objawy cyklu :D
To mi pokazuje jakie to ***** :D
Ja byłam 3 lata na anty (4 razy zmieniałam) i na żadnych nie miałam objawów. 0 śluzu, 0 bólu piersi jak i również 0 libido 🤣😂😵‍💫 na to przy 1 codziennie wymiotowałam i miałam podskórne gule na całej żuchwie i szyi, po 2 bóle głowy i puchnięcie, przy 3 wysypana cała twarz taką kaszką. Po 4 było w miare bo samopoczucie ok tyle, że dalej miałam trądzik ale i tak był on znośny powiedzmy. Przy każdych libido niestety było bez zmian. Za to odstawiłam i wróciło wszystko super 🥰

reklama
Ja byłam 3 lata na anty (4 razy zmieniałam) i na żadnych nie miałam objawów. 0 śluzu, 0 bólu piersi jak i również 0 libido 🤣😂😵‍💫 na to przy 1 codziennie wymiotowałam i miałam podskórne gule na całej żuchwie i szyi, po 2 bóle głowy i puchnięcie, przy 3 wysypana cała twarz taką kaszką. Po 4 było w miare bo samopoczucie ok tyle, że dalej miałam trądzik ale i tak był on znośny powiedzmy. Przy każdych libido niestety było bez zmian. Za to odstawiłam i wróciło wszystko super 🥰

Ja biorę tabletki ok. 16 lat tzn. z przerwami na ciąże i raz zmieniłam na spiralę i nigdy nie miałam żadnych skutków ubocznych. Teraz to analizuje bo wiadomo i bawi mnie to że np. dzisiaj na maxa bolał mnie ten lewy jajnik i jak to nic nie znaczy bo dziś też zaliczyłam gina i wszystko śpi tak jak powinno ;)

U mnie z libido jest ten problem, że może bym chciała trochę obniżyć xD ale na mnie to nic nie działa. Na Starego też nie xD

Ja biorę tabletki ok. 16 lat tzn. z przerwami na ciąże i raz zmieniłam na spiralę i nigdy nie miałam żadnych skutków ubocznych. Teraz to analizuje bo wiadomo i bawi mnie to że np. dzisiaj na maxa bolał mnie ten lewy jajnik i jak to nic nie znaczy bo dziś też zaliczyłam gina i wszystko śpi tak jak powinno ;)

U mnie z libido jest ten problem, że może bym chciała trochę obniżyć xD ale na mnie to nic nie działa. Na Starego też nie xD
Ja juz hormonow nie moge brac przy mutacji i zakrzepicy ciazowej takze problem zerowego libido na szczescie odszedl w niepamiec 😂😂
Jak chcesz obnizyc chwilowo swoje libido to pomysl o tesciu zamiast patrzec na meza i ci od razu przejdzie 🤣🤣🤣🤣 moj jest tak mega podobny do swojego ojca ze czasem jak na niego patrze to mam przed oczami siebie spiaca obok tescia za 30 lat bo mam wrazenie ze bedzie wygladac w tym wieku identycznie jak on. Wtedy przez chwile mam dystans 😆😆

Ja juz hormonow nie moge brac przy mutacji i zakrzepicy ciazowej takze problem zerowego libido na szczescie odszedl w niepamiec 😂😂
Jak chcesz obnizyc chwilowo swoje libido to pomysl o tesciu zamiast patrzec na meza i ci od razu przejdzie 🤣🤣🤣🤣 moj jest tak mega podobny do swojego ojca ze czasem jak na niego patrze to mam przed oczami siebie spiaca obok tescia za 30 lat bo mam wrazenie ze bedzie wygladac w tym wieku identycznie jak on. Wtedy przez chwile mam dystans 😆😆

Mój teść jest mega przystojny xD

Witam się w 1 dc 😊 przyszła @ o północy. Tak sie cieszę, że zdecydowałam się na laparoskopię. Jestem na przeciwbólowych a czuję jakby mi płonęły całe jajniki z jajowodami. Taki mega kłujący ból doprowadzający do mdłości.
Z dobrych informacji to rozmawiałam z dziewczyną, którą operował mój lekarz. 2 lata starała się o dziecko, przy laparoskopii okazała się endometrioza, ledwo uratowali jajowód. 2 miesiące po operacji (a 1 cykl starań) zaszła w ciążę ❤ mam nadzieję, że w tym roku będę to i ja 🥰

Hej. Ja mam dzisiaj jakiegos mega doła. Czuję, że znowu nic z tego i nie zrobiłam testu 😢
Spokojnie, ja wiem ze nic z tego od razu wiec nawet nie mam testu. Jutro okres chyba albo może już dziś wieczorem. Chociaż nie wiem kiedy była owu 🙂
A Ty kiedy masz termin na okres ?

reklama
Spokojnie, ja wiem ze nic z tego od razu wiec nawet nie mam testu. Jutro okres chyba albo może już dziś wieczorem. Chociaż nie wiem kiedy była owu 🙂
A Ty kiedy masz termin na okres ?
no i oto jest pytanie bo na progu miały mi sie unormowac cykle i okres powinien być w piątek. Ale coś to u mnie nie wypala. A owu obstawiam że miałam 18/19.02...
17.02 wizyta pęcherzyk 21 mm
18.02 Test owu pozytywny. Później wizyta że pęcherzyk pękł ( zawsze mam problem jak odmienić ten wyraz 😜)

Do góry