reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Hej,
Pewnie sobie wkręcam bo te okresy nie są rowne jak w zegarku i chyba szybciej dostanę 😉
Byc może, ja zawsze mam w terminie, ale boli mnie niekiedy dużo wcześniej albo przez cały czas od owu do okresu :)
Np cycki przed okresem mnie bolą zawsze a teraz nie (okres w czwartek) ale wiem ze i tak nic z tego co w cuda już raczej nie wierze

Ja tak samo 😂 pół weekendu przespałam, wczoraj i w niedziele poszłam spać o 20 a wczoraj to nawet już oo 18 usnęłam tylko się obudziłam żeby się umyć i znów poszłam spać. Gdzie nigdy nie śpię w dzień itp 😂
Moze to zwiastuje ciążę której ci życzę 😁😁albo przesilenie wiosenne hehe bo sama wczoraj na kanapie o 18 ledwo oczy miałam otwarte 😅

Moze to zwiastuje ciążę której ci życzę 😁😁albo przesilenie wiosenne hehe bo sama wczoraj na kanapie o 18 ledwo oczy miałam otwarte 😅
Ciąże raczej nie bo już w cuda nie wierze 🙂
Dziś mnie tak zabolało podbrzusze, potem chwilami jakieś skurcze i czuje ze coś ze mnie leci wiec biegam co chwile w pracy sprawdzać czy nie dostałam okresu wcześniej ale póki co to dużo śluzu takiego przezroczysto białego czyli typowo przed okresem 😕

Ciąże raczej nie bo już w cuda nie wierze 🙂
Dziś mnie tak zabolało podbrzusze, potem chwilami jakieś skurcze i czuje ze coś ze mnie leci wiec biegam co chwile w pracy sprawdzać czy nie dostałam okresu wcześniej ale póki co to dużo śluzu takiego przezroczysto białego czyli typowo przed okresem 😕
beznadziejny jest ten przedokresowy czas...

reklama
Do góry