reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dziewczyny jak długo utrzymuje Wam się śluz płodny ?
Ja mam 3 dzień z rzędu idealny śluz (a la przezroczysty żel), śluz o cechach płodnego 7 dzień…
Testów owu już w końcu nie robiłam i głupieje 😂 nigdy nie miałam tak długo, zawsze dzień z takim idealnym śluzem był jeden i było bardzo łatwo mniemać kiedy owulacja była.

Ja mam 3 dzień z rzędu idealny śluz (a la przezroczysty żel), śluz o cechach płodnego 7 dzień…
Testów owu już w końcu nie robiłam i głupieje 😂 nigdy nie miałam tak długo, zawsze dzień z takim idealnym śluzem był jeden i było bardzo łatwo mniemać kiedy owulacja była.
U mnie to około 3 dni nie więcej 😉

u mnie ostatnio też przez tydzień byl a jednego dnia była go większą ilość i mega ciągnący...zglupialam wtedy i sama nie wiem czy owu była...I jak zawsze pobolewało mnie z lewej strony tak wtedy nic nie czułam.

U mnie około tygodnia.
Dziś mam 9 dc a już wczoraj zaczął się płodny 🙂 W ogóle kupiliśmy żel do starań oraz kubeczek ferti lily. Wiem, dla niektórych to sciema ale stwierdziliśmy, że spróbujemy 🤷‍♀️ a może akurat jednak to coś więcej da. Jak nie to tylko wyrzucona kasa ale nie są to miliony także nad tym akurat płakać nie będę. Czytałam na sporo forum w miare pozytywne opinie. Żel już używamy i jest mega miły, nie taki jak np durexy czy inne nie sprzyjające. A co do kubeczka faktycznie całe nasienie trzyma w środku i plemniki są zaraz przy szyjce 😊

U mnie około tygodnia.
Dziś mam 9 dc a już wczoraj zaczął się płodny 🙂 W ogóle kupiliśmy żel do starań oraz kubeczek ferti lily. Wiem, dla niektórych to sciema ale stwierdziliśmy, że spróbujemy 🤷‍♀️ a może akurat jednak to coś więcej da. Jak nie to tylko wyrzucona kasa ale nie są to miliony także nad tym akurat płakać nie będę. Czytałam na sporo forum w miare pozytywne opinie. Żel już używamy i jest mega miły, nie taki jak np durexy czy inne nie sprzyjające. A co do kubeczka faktycznie całe nasienie trzyma w środku i plemniki są zaraz przy szyjce 😊
Szkoda ze nie pytałaś to zamiast tego poleciliabym kubeczek menstruacyjny to samo praktycznie a cena duzo.mmiejsza
. Tez chcialam kupic ale jednak stwierdziłam ze nie chce mi sie z tym bawic🙈🙈🙈

reklama
Szkoda ze nie pytałaś to zamiast tego poleciliabym kubeczek menstruacyjny to samo praktycznie a cena duzo.mmiejsza
. Tez chcialam kupic ale jednak stwierdziłam ze nie chce mi sie z tym bawic🙈🙈🙈
Właśnie wcale nie jest to to samo 😊 kubeczek menstruacyjny jest dużo głębszy a ferti lily płytki oraz wchodzą na różne głębokości. Dużo o tym czytałam i jednak sporo przemówiło za faktem że kubeczek menstruacyjny w tym wypadku nie ma żadnego sensu

Do góry