reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie 31 dc okresu brak. Już w niedzielę byłam pewna że na 100 % będzie w poniedziałek i nic. Także nie wiem i nie rozumiem nic kiedy była ta owu bo objawy typowe na owulacje ostatnio miałam w listopadzie. Także nie mam już złudzeń i sił na to wszystko. Mam wrazenie że ta luteina 16 -25 dc nic nie daje. Bo cykle się nie wyregulowały jakos specjalnie. Ostatni miałam 29 dniowy...
Test dzisiaj oczywiście bialy.
Ja tez się pogubiłam bo aplikacja wiadomo, zawsze tą owu wyznacza tak o i nigdy mi się nie pokrywała z owu u gina ale okres zawsze był tak samo co do dnia. Ogólnie to czuje ze go dziś dostanę, jestem załamana

reklama
Mam 27 lat w tym roku :)

Załączniki

• IMG_9286.jpg
    IMG_9286.jpg
    134 KB · Wyświetleń: 112
Ja tez się pogubiłam bo aplikacja wiadomo, zawsze tą owu wyznacza tak o i nigdy mi się nie pokrywała z owu u gina ale okres zawsze był tak samo co do dnia. Ogólnie to czuje ze go dziś dostanę, jestem załamana
Ja znowu mam dzisiaj dola i chce mi się płakać...

Ja znowu mam dzisiaj dola i chce mi się płakać...
Popłacz sobie... emocje trzeba z siebie wyrzucać 😥😥😥 a jak przyjdzie okres to jakieś pocieszenie sobie spraw. Ja kupilam ostatnip robota i mi odkurza ładnie domek. Cieszy mnie jego widok jak pije kawkę 😊i w nosie mam resztę hehe. Odkładam juz ponad rok na wyprawkę itp. Nic z tego póki co więc trzeba sobie inaczek dogadzać

Popłacz sobie... emocje trzeba z siebie wyrzucać 😥😥😥 a jak przyjdzie okres to jakieś pocieszenie sobie spraw. Ja kupilam ostatnip robota i mi odkurza ładnie domek. Cieszy mnie jego widok jak pije kawkę 😊i w nosie mam resztę hehe. Odkładam juz ponad rok na wyprawkę itp. Nic z tego póki co więc trzeba sobie inaczek dogadzać
Napisz na priv jaki robot i czy jesteś zadowolona. Myślę też o takim zakupie.

U mnie noc do bani. Pogotowie było u taty -covid. Czekam na wieści ze szpitala. Rozbita jestem totalnie. Trzymajcie kciuki, pomódlcie się. ❤️

To ja chyba sobie Express do kawy kupię w końcu bo tez odkładam juz rok ale mówię może będą potrzebne na cos innego i tak zwlekam z kupnem. Robot mi nie jest potrzebny bo mój mąż sie tym zajmuje. I liczę właśnie ze jak dzisiaj wrócę z pracy to właśnie bedzie odkurzone.

reklama
To ja chyba sobie Express do kawy kupię w końcu bo tez odkładam juz rok ale mówię może będą potrzebne na cos innego i tak zwlekam z kupnem. Robot mi nie jest potrzebny bo mój mąż sie tym zajmuje. I liczę właśnie ze jak dzisiaj wrócę z pracy to właśnie bedzie odkurzone.
No to kupuj i sie nie zastanawiaj chociaż kawke pyszną będziesz piła 😊 życie trzeba sobie umilać jak natura nam nie daje tego czego pragniemy to trzeba jakos co miesiaczną dziure w brzuchu zapychac.

Do góry