reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie 31 dc okresu brak. Już w niedzielę byłam pewna że na 100 % będzie w poniedziałek i nic. Także nie wiem i nie rozumiem nic kiedy była ta owu bo objawy typowe na owulacje ostatnio miałam w listopadzie. Także nie mam już złudzeń i sił na to wszystko. Mam wrazenie że ta luteina 16 -25 dc nic nie daje. Bo cykle się nie wyregulowały jakos specjalnie. Ostatni miałam 29 dniowy...
Test dzisiaj oczywiście bialy.
Ja tez się pogubiłam bo aplikacja wiadomo, zawsze tą owu wyznacza tak o i nigdy mi się nie pokrywała z owu u gina ale okres zawsze był tak samo co do dnia. Ogólnie to czuje ze go dziś dostanę, jestem załamana

reklama
Mam 27 lat w tym roku :)

Załączniki

• IMG_9286.jpg
    IMG_9286.jpg
    134 KB · Wyświetleń: 105
Ja tez się pogubiłam bo aplikacja wiadomo, zawsze tą owu wyznacza tak o i nigdy mi się nie pokrywała z owu u gina ale okres zawsze był tak samo co do dnia. Ogólnie to czuje ze go dziś dostanę, jestem załamana
Ja znowu mam dzisiaj dola i chce mi się płakać...

Ja znowu mam dzisiaj dola i chce mi się płakać...
Popłacz sobie... emocje trzeba z siebie wyrzucać 😥😥😥 a jak przyjdzie okres to jakieś pocieszenie sobie spraw. Ja kupilam ostatnip robota i mi odkurza ładnie domek. Cieszy mnie jego widok jak pije kawkę 😊i w nosie mam resztę hehe. Odkładam juz ponad rok na wyprawkę itp. Nic z tego póki co więc trzeba sobie inaczek dogadzać

Popłacz sobie... emocje trzeba z siebie wyrzucać 😥😥😥 a jak przyjdzie okres to jakieś pocieszenie sobie spraw. Ja kupilam ostatnip robota i mi odkurza ładnie domek. Cieszy mnie jego widok jak pije kawkę 😊i w nosie mam resztę hehe. Odkładam juz ponad rok na wyprawkę itp. Nic z tego póki co więc trzeba sobie inaczek dogadzać
Napisz na priv jaki robot i czy jesteś zadowolona. Myślę też o takim zakupie.

U mnie noc do bani. Pogotowie było u taty -covid. Czekam na wieści ze szpitala. Rozbita jestem totalnie. Trzymajcie kciuki, pomódlcie się. ❤️

To ja chyba sobie Express do kawy kupię w końcu bo tez odkładam juz rok ale mówię może będą potrzebne na cos innego i tak zwlekam z kupnem. Robot mi nie jest potrzebny bo mój mąż sie tym zajmuje. I liczę właśnie ze jak dzisiaj wrócę z pracy to właśnie bedzie odkurzone.

reklama
To ja chyba sobie Express do kawy kupię w końcu bo tez odkładam juz rok ale mówię może będą potrzebne na cos innego i tak zwlekam z kupnem. Robot mi nie jest potrzebny bo mój mąż sie tym zajmuje. I liczę właśnie ze jak dzisiaj wrócę z pracy to właśnie bedzie odkurzone.
No to kupuj i sie nie zastanawiaj chociaż kawke pyszną będziesz piła 😊 życie trzeba sobie umilać jak natura nam nie daje tego czego pragniemy to trzeba jakos co miesiaczną dziure w brzuchu zapychac.

Do góry