Blondi_87
Fanka BB :)
Nie ma tam opcji by się badać prywatnie bez zlecenia lekarza?W Niemczech to inaczej wygląda. Tutaj nawet nie ma laboratorium żeby iść prywatnie pobrać krew także tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma tam opcji by się badać prywatnie bez zlecenia lekarza?W Niemczech to inaczej wygląda. Tutaj nawet nie ma laboratorium żeby iść prywatnie pobrać krew także tego
Ja normalnie poszłam i zrobiłam. Mieszkam w Austrii ale krzywe robiłam w Polsce. W maju i sierpniu tamtego rpku w tym samym laboratorium i nikt się nawet nie zająknął. Płacę, wymagamSwoją drogą ciekawa jestem jak sobie robilyście (te które robiły w ogóle od course) krzywa po obciążeniu glukoza... Czy wasze laboratoria nawet prywatnie wymagały skierowania od lekarza? Czy tylko moje jest takie nadgorliwe...
Dziękuję Mam niestety kaszel dosyć nieprzyjemny, ale z dnia na dzień coraz lepiejGratulacje!!! Masz jakies objawy covid? Moze przejdziesz bezobjawowo i bedzie dobrze
No właśnie nie ma choć za to badanie i tak ja płacę a nie kasa chorych. Jeśli o to chodzi to mega zrąbane to jest. ...Nie ma tam opcji by się badać prywatnie bez zlecenia lekarza?
Super gratulacje uważajcie na siebie i rośnijcie zdrowoDziękuję Mam niestety kaszel dosyć nieprzyjemny, ale z dnia na dzień coraz lepiej
No właśnie w moim zawołali skierowanie mimo że prywatnie...Ja normalnie poszłam i zrobiłam. Mieszkam w Austrii ale krzywe robiłam w Polsce. W maju i sierpniu tamtego rpku w tym samym laboratorium i nikt się nawet nie zająknął. Płacę, wymagam
Słyszałam, że niestety w niektórych tak jeat. Warto podjechać gdzieś indziejNo właśnie w moim zawołali skierowanie mimo że prywatnie...
Ja myślałam że to standard i miałam ze sobą skierowanie... Ale skoro nie jest tak wszędzie to ciekawe czemu mogą sobie pozwolić na taką samowolkęSłyszałam, że niestety w niektórych tak jeat. Warto podjechać gdzieś indziej