reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Albo nie przyjdzieU mnie tydzień od domniemanej owulacji, kilka dni do okresu jeśli owulacja faktycznie była i to będzie normalny cykl, brzuch mnie trochę ćmi i mam taką nadzieje ze ten okres normalnie przyjdzie
L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie 19 dc, 5 dni po owulacji. Czuje się super, nic mi nie doskwiera, 0 jakichkolwiek bóli dziś koniec kwarantanny więc od razu na shopping z synkiem poleciałam jak narzeczony w pracy kupilam już coś fajnego na walentynki żeby facet nacieszył oczka jutro ja wracam do pracy... ahh w końcu łącznie siedzieliśmy 14 dni w domu
kasiaa91
Fanka BB :)
No to gorzej, bo się zabezpieczaliśmy wiec jeśli nie przyjdzie to znaczy ze organizm znowu śpi hormonalnie.Albo nie przyjdzie
L
Lebkuchen_mum
Gość
Czemu sie zabezpieczaliscie? Nie poroniłaś samoistnie?No to gorzej, bo się zabezpieczaliśmy wiec jeśli nie przyjdzie to znaczy ze organizm znowu śpi hormonalnie.
kasiaa91
Tak i lekarze radzili odczekać minimum do miesiaczkiCzemu sie zabezpieczaliscie? Nie poroniłaś samoistnie?
QueenK
U mnie w domu wszyscy od niedzieli przeziębieni :/ mąż nawet kupił 2 pakiety do wymazów na COVID dla siebie i córki bo gorączka i boli ich gardło. Ja też trochę smarkam i muszę strepsilsem się ratować… mam takie nadzieje na ten cykl a tu klops
Weronik@29
Dzizas dziewczyny to co ze mnie wypada w tym miesiącu to jakas masakra chyba jednak jest lepiej jak podjadam żelazo raz na jakis czas.
Jula19
Mi się ostatnio uspokoiło...nie było wątróbki...Dzizas dziewczyny to co ze mnie wypada w tym miesiącu to jakas masakra chyba jednak jest lepiej jak podjadam żelazo raz na jakis czas.
reklama
MoniaJ2424
Mi się dziwnie dzieje przez torbiel, ona pęka wiec pkres mam po dwóch tyg... Mial isc do gin ale wylapalam kwarantanneZa to ja mam już 4 dzień plamienia a okresu wciaz nie ma choć zawsze przychodził po 2... Wszystko się rozjechało przez torbiel
Podziel się: