reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja dzisiaj dzwonilam to twierdzili w recepcji że prolaktyne to bez różnicy jak do kontroli 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ no ale ide w 3 dniu cyklu bo tak chce wtedy bd porównanie. Ciekawa jestem jak ten niepokalanek. Jak nic nie daje to poprosze o inne leki jak ten Dostinex bo serio serducho mi po nich wali jak dzwon
Też jestem ciekawa właśnie czy cos podziałał ten niepokalanek u Ciebie. Ja mam ten bromocorn i nie mam żadnych problemów.

reklama
U mnie 12 dpo. Testy 10 negatywne w dalszym ciągu. Czekam na okres, bóle się nasilają wiec @ mogłaby się już pojawić..

U mnie 12 dpo. Testy 10 negatywne w dalszym ciągu. Czekam na okres, bóle się nasilają wiec @ mogłaby się już pojawić..
Też czekam na okres i nadal nie ma... zazwyczaj dzień wcześniej zaczynało mi się brązowymi plamieniami a później już okres, dziś powinien być a nawet jeszcze plamień nie mam...

Ja dzisiaj dzwonilam to twierdzili w recepcji że prolaktyne to bez różnicy jak do kontroli 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ no ale ide w 3 dniu cyklu bo tak chce wtedy bd porównanie. Ciekawa jestem jak ten niepokalanek. Jak nic nie daje to poprosze o inne leki jak ten Dostinex bo serio serducho mi po nich wali jak dzwon
Też robiłam w 3 dc. Mimo dalej wycieków delikatnych z piersi (ale to kilka miesięcy po zakończeniu karmienia więc norma) to prolaktynę dzięki niepokalankowi mam w normie 😀

Hej:) nie było mnie przez chwile. Byłam dziś na monitoringu, nie ma pęcherzyka. Cykl stracony. Mam skierowanie na laparoskopię bo tego nie miałam. Plus insulina, glukoza i AMH. Znalazłam innego lekarza niż tego co chciał mi wcisnąć wymrazanie nadżerki za 1,5k i zaczyna ze mną od początku. Co mam do stracenia..

Hej:) nie było mnie przez chwile. Byłam dziś na monitoringu, nie ma pęcherzyka. Cykl stracony. Mam skierowanie na laparoskopię bo tego nie miałam. Plus insulina, glukoza i AMH. Znalazłam innego lekarza niż tego co chciał mi wcisnąć wymrazanie nadżerki za 1,5k i zaczyna ze mną od początku. Co mam do stracenia..
Tylko zrób od razu insuline i glukoze 3 punktową.

reklama
Też czekam na okres i nadal nie ma... zazwyczaj dzień wcześniej zaczynało mi się brązowymi plamieniami a później już okres, dziś powinien być a nawet jeszcze plamień nie mam...
Za to ja mam już 4 dzień plamienia a okresu wciaz nie ma choć zawsze przychodził po 2... Wszystko się rozjechało przez torbiel

Do góry