Pod względem zapału czy 11dni po owulce?Witam w klubie
reklama
Jula19
Fanka BB :)
Zapału przede wszystkim ale 11 dni jakby nie było teżPod względem zapału czy 11dni po owulce?
No to 5! testujesz jutro?Zapału przede wszystkim ale 11 dni jakby nie było też
Jula19
Zastanawiam się, nigdy nie testowałam tak szybko...ale w sumie to będzie formalność dla jednej kreski...No to 5! testujesz jutro?
Jula19
W sumie to może i zatestuje sobie, dawno tego nie robiłam, a 6 testów czekaNo to 5! testujesz jutro?
B
B206
Gość
Też bym sobie zatestowala a przez te torbiel długo nie będzie mi dane... A właśnie układając witaminy policzyłam ile dokładnie mam testów i okazało się że aż 25 starczy do przyszłego roku normalnieW sumie to może i zatestuje sobie, dawno tego nie robiłam, a 6 testów czeka
Jula19
To ładny zapas Ci się zrobilTeż bym sobie zatestowala a przez te torbiel długo nie będzie mi dane... A właśnie układając witaminy policzyłam ile dokładnie mam testów i okazało się że aż 25 starczy do przyszłego roku normalnie
B
B206
Gość
Zapomniałam o pewnym kartoniku zanim kupiłam nowe... Normalnie nierozpakowane ale przez chodzenie na betę rzadko je robiłamTo ładny zapas Ci się zrobil
Jula19
Ja nigdy nie byłam na becie. Nie było mi to dane.Zapomniałam o pewnym kartoniku zanim kupiłam nowe... Normalnie nierozpakowane ale przez chodzenie na betę rzadko je robiłam
reklama
Bibi89
Ja ma całe dwa na ten cyklTeż bym sobie zatestowala a przez te torbiel długo nie będzie mi dane... A właśnie układając witaminy policzyłam ile dokładnie mam testów i okazało się że aż 25 starczy do przyszłego roku normalnie
Ja tak samo...Ja nigdy nie byłam na becie. Nie było mi to dane.
Podziel się: