reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
U mnie dzisiaj 6 dpo i też nic sobie nie wkręcam, nic się nie dzieje, i myślę że pewnie dłużej niż do niedzieli włącznie z testem nie wytrzymam[emoji85] no i dzisiaj ostatni dzień jedzenia środka ananasa który mi nawet posmakował [emoji28][emoji23]
Ja dzis 8dpo wiec sobie wyobraz [emoji1782][emoji1782][emoji1782]
Jestem z siebie dumna ze nie testowałam [emoji1787] ogólnie nie mam żadnych oznak ani dolegliwości [emoji2374] nawet jakbym chciała coś znaleźć to nie ma co [emoji2374]

Zrobiłam dzisiaj test. Również negatywny, więc czekam na okres. Powinien być dzisiaj, ale obstawiam, że będzie jutro wieczorem.
Teraz zrobię test 14.02... tego dnia 3 lata temu dowiedziałam się o pierwszej ciąży i tak też mam zamiar zrobić test. Może ten czas okaże się tym razem szczęśliwy...
A dzisiaj mój synek ma 2 urodziny i czuję się jakby urodził się wczoraj.

U mnie dzisiaj 6 dpo i też nic sobie nie wkręcam, nic się nie dzieje, i myślę że pewnie dłużej niż do niedzieli włącznie z testem nie wytrzymam[emoji85] no i dzisiaj ostatni dzień jedzenia środka ananasa który mi nawet posmakował [emoji28][emoji23]
Ja bym chciała wytrzymać przynajmniej do piątku czyli 12dpo ale zobaczymy 🤡

A czy miałyście taką sytuację, ze testy owu wam nie wychodziły albo jedno widoczna kreska a owu była ?
Bo ja odkąd robię testy owu (4 miesiąc chyba) to miałam dość mocne te kreski ale raz tylko pozytyw a owu była. A teraz mam te kreski ledwo widoczne a wczoraj nie miałam ich w ogóle a owu powinna być może dzis. W dodatku brałam lamette 😭help !

A czy miałyście taką sytuację, ze testy owu wam nie wychodziły albo jedno widoczna kreska a owu była ?
Bo ja odkąd robię testy owu (4 miesiąc chyba) to miałam dość mocne te kreski ale raz tylko pozytyw a owu była. A teraz mam te kreski ledwo widoczne a wczoraj nie miałam ich w ogóle a owu powinna być może dzis. W dodatku brałam lamette 😭help !

Tak mi, ale ale mam w obrazie policystyczne jajniki

reklama
Do góry