Weronik@29
Fanka BB :)
Ja tez wystartowalamHej! Ja mam krotkie cykle ok 26 dni wiec właśnie jestem po dniach płodnych. Wyszukiwanie objawów ciazowych Czas start!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez wystartowalamHej! Ja mam krotkie cykle ok 26 dni wiec właśnie jestem po dniach płodnych. Wyszukiwanie objawów ciazowych Czas start!
Ja dzis 8dpo wiec sobie wyobrazJa tez wystartowalam
Ja dzis 8dpo wiec sobie wyobraz [emoji1782][emoji1782][emoji1782]
Jestem z siebie dumna ze nie testowałam [emoji1787] ogólnie nie mam żadnych oznak ani dolegliwości [emoji2374] nawet jakbym chciała coś znaleźć to nie ma co [emoji2374]
Ja bym chciała wytrzymać przynajmniej do piątku czyli 12dpo ale zobaczymyU mnie dzisiaj 6 dpo i też nic sobie nie wkręcam, nic się nie dzieje, i myślę że pewnie dłużej niż do niedzieli włącznie z testem nie wytrzymam[emoji85] no i dzisiaj ostatni dzień jedzenia środka ananasa który mi nawet posmakował [emoji28][emoji23]
A czy miałyście taką sytuację, ze testy owu wam nie wychodziły albo jedno widoczna kreska a owu była ?
Bo ja odkąd robię testy owu (4 miesiąc chyba) to miałam dość mocne te kreski ale raz tylko pozytyw a owu była. A teraz mam te kreski ledwo widoczne a wczoraj nie miałam ich w ogóle a owu powinna być może dzis. W dodatku brałam lamette help !
To jak są policustyczne jajniki i jesteśmy na stymulacji to tez zakłamane są te testy ? Czy wtedy można się nimi posiłkować ?Tak mi, ale ale mam w obrazie policystyczne jajniki
Mnie lekarz tez coś takiego powiedział.. ze nie mam PCOS ale jajniki jak policystyczne.Tak mi, ale ale mam w obrazie policystyczne jajniki