reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie coś się dzisiaj zaczyna dziać z piersiami. Są lekko zarozowione, ocieplone i jakby pieką. Musialam delikatniejszy biustonosz sportowy założyć, pobolewa podbrzusze. Mialam podobnie przy biochemicznej, więc daje mi to do myślenia... Ale to byłoby wręcz niemożliwe gdyby się udało, bo według mnie ten cykl bezowulacyjny. Pozostaje czekać i testować za kilka dni... Równie dobrze tak może być po prostu, bo podrażniłam w jakiś sposób brodawki, czy coś.
Który to dc?

reklama
@Paulusman a kiedy masz zamiar testować? :D
na 26 jestem wpisana, powinnam wtedy mieć @ ale pewnie z ciekawości zatestuje w środę 😂 chociaż na logikę nie ma szans, żeby wyszło. Na bętę nie chcę na razie iść, bo nie chcę przesadzać i się wkręcić w latanie, co chwilę do labo. Co będzie to będzie :) może na tym polega odpuszczenie? 😉

na 26 jestem wpisana, powinnam wtedy mieć @ ale pewnie z ciekawości zatestuje w środę 😂 chociaż na logikę nie ma szans, żeby wyszło. Na bętę nie chcę na razie iść, bo nie chcę przesadzać i się wkręcić w latanie, co chwilę do labo. Co będzie to będzie :) może na tym polega odpuszczenie? 😉
No to trzymam kciuki by ten ból coś zwiastował :)

A dziękuję :) ale ja sama się nie spodziewam, żeby zwiastował. Byłoby wieeelkieee zaskoczenie. Tymbardziej, że w tym cyklu tylko 2 próby przed czasem okoloowulacyjnym, bo mnie infekcja męczy od jakiegoś tygodnia. No, ale wzystko jest możliwe. 😜
Ja też liczę na cud w tym cyklu więc może nam się uda :D

Mnie dziś wzięła karetka. Wczoraj pcr negatywny, w domu antygen negatywny. Ja czułam jakbym umierała. Mój zadzwonił po karetke ci mnie zabadali i wyśmiali ale powiedziałam, że maja mnie zabrać bo czuje że odpłyne i nie wiem co mi jest. W szpitalu sie okazało, że test na covid taki pozytywny że aż razi po oczach. Masakra...2 dawki szczepienia i dupa z tego. Oby każda z nas miała takie 2 kreski jak ja dziś na testach ciążowych. Dbajcie o siebie. Ja właśnie leżę a serce biegnie jak na maratonie...synek roczny wczoraj prawie 40° gorączki, wymioty, leciał przez ręce. Dziś już lepiej i dobiło mnie. Tragedia...
Dobrze że płodne za ponad rydzień 🤣🤣

reklama
Mnie dziś wzięła karetka. Wczoraj pcr negatywny, w domu antygen negatywny. Ja czułam jakbym umierała. Mój zadzwonił po karetke ci mnie zabadali i wyśmiali ale powiedziałam, że maja mnie zabrać bo czuje że odpłyne i nie wiem co mi jest. W szpitalu sie okazało, że test na covid taki pozytywny że aż razi po oczach. Masakra...2 dawki szczepienia i dupa z tego. Oby każda z nas miała takie 2 kreski jak ja dziś na testach ciążowych. Dbajcie o siebie. Ja właśnie leżę a serce biegnie jak na maratonie...synek roczny wczoraj prawie 40° gorączki, wymioty, leciał przez ręce. Dziś już lepiej i dobiło mnie. Tragedia...
Dobrze że płodne za ponad rydzień 🤣🤣
Zdrowia dla całej rodziny.

Do góry