reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Hmm a właściwie czemu dostałyście te leki skoro macie naturalne owulacje?
I rozumiem, że tylko na wzrost pęcherzyków, ale bez tego na pęknięcie?
Raz że może okaza się na lekach "lepsze" a dwa że próba wyzwolenia np dwóch żeby podkręcić hormony że może to coś da.... Ale też nie dało bo widocznie hormony są nie tylko w normie w lab ale i w życiu i sztuczne zwiększenie ich niczego nie dało 😁 od tej próby zostaliśmy naturalnie na moich owulkach i cykle pięknie się unormowały - złożenie wypowiedzenia dziwnie zbiegło się z normalizacja 🤣

Pytanko, czy mogę uznać ten teścik już za pozytywny czy jeszcze mu brakuje?

Załączniki

• IMG_0577.jpg
    IMG_0577.jpg
    91,3 KB · Wyświetleń: 85
Ból głowy to efekt leku a nie zapowiedź że się nie udało ☺️ mi poprostu nie wniósł nic więcej niż to co mam naturalnie - to było podejście próba nie bomba... Ale moja gin uważa że jednak nie ma sensu brac dalej skoro nie jest lepiej niż moje naturalne ☺️ jedyny efekt że z aromkiem na próbę dostałam progesteron że może wyższy poziom pomoże i cykle wróciły do regularnych (z powodu stresu była niezła jazda) ☺️
Ale ja nigdzie nie powiedziałam, ze ból głowy oznacza, ze się nie udało… 🙈
Napisałam ze mam ból głowy po tym leku, i ze pewnie się nie uda bo się już 3 rok nie udaje..

reklama
Do góry