reklama
Dzień dobry
Jak Wy to robicie...?
B
B206
Gość
Raz że może okaza się na lekach "lepsze" a dwa że próba wyzwolenia np dwóch żeby podkręcić hormony że może to coś da.... Ale też nie dało bo widocznie hormony są nie tylko w normie w lab ale i w życiu i sztuczne zwiększenie ich niczego nie dało od tej próby zostaliśmy naturalnie na moich owulkach i cykle pięknie się unormowały - złożenie wypowiedzenia dziwnie zbiegło się z normalizacjaHmm a właściwie czemu dostałyście te leki skoro macie naturalne owulacje?
I rozumiem, że tylko na wzrost pęcherzyków, ale bez tego na pęknięcie?
B
B206
Gość
Jak ma się w zasadzie wszystko zbadane wszystko dobrze a ciąży mimo wszystko nie ma to chciał człowiek czegokolwiek spróbowaćHmm a właściwie czemu dostałyście te leki skoro macie naturalne owulacje?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Wszystko włącznie z badaniem ana, cytokiny, wrogosc sluzu, przeciwciała przeciwplemnikowe itp?Jak ma się w zasadzie wszystko zbadane wszystko dobrze a ciąży mimo wszystko nie ma to chciał człowiek czegokolwiek spróbować
B
B206
Gość
Wrogości śluzu i przeciwciał przeciwplemnikowych nie... Z racji że byłam w ciąży po rozwazaniach nie widziała do tego wskazań jakośWszystko włącznie z badaniem ana, cytokiny, wrogosc sluzu, przeciwciała przeciwplemnikowe itp?
Nel331
Fanka BB :)
Ale ja nigdzie nie powiedziałam, ze ból głowy oznacza, ze się nie udało…Ból głowy to efekt leku a nie zapowiedź że się nie udało mi poprostu nie wniósł nic więcej niż to co mam naturalnie - to było podejście próba nie bomba... Ale moja gin uważa że jednak nie ma sensu brac dalej skoro nie jest lepiej niż moje naturalne jedyny efekt że z aromkiem na próbę dostałam progesteron że może wyższy poziom pomoże i cykle wróciły do regularnych (z powodu stresu była niezła jazda)
Napisałam ze mam ból głowy po tym leku, i ze pewnie się nie uda bo się już 3 rok nie udaje..
olka11135
Pytanko, czy mogę uznać ten teścik już za pozytywny czy jeszcze mu brakuje?
Ja bym uznała za pozytywny
reklama
Nel331
Jeśli chodzi o mnie to pojęcia nie mam.. chyba po to, żeby mieć pewność ze będzie owu bo nawet do gina mam nie chodzić sprawdzaćHmm a właściwie czemu dostałyście te leki skoro macie naturalne owulacje?
Podziel się: