U
użytkowniczka Co
Gość
Łał, może jednak nie wszystko stracone. Jajnik mnie znowu zaczął boleć. Już 3 minuty boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jeśli chodzi o odmienność tego cyklu to przede wszystkim to był mój pierwszy stymulowany cykl (Lametta+Pregnyl).jakie masz objawy ? Czujesz się jakoś inaczej w tym cyklu?
Tak czułam że za mało tych ananasów jadłam. Gratulacjejeśli chodzi o odmienność tego cyklu to przede wszystkim to był mój pierwszy stymulowany cykl (Lametta+Pregnyl).
I nie wiem na ile to zna znaczenie, ale w tym cyklu zjadłam 3 świeże ananasy - tą twardą środkową cześć, którą się zwykle wyrzuca (miksowałam ją sobie z innymi owocami na koktajl).
A objawy? Jedyny to tkliwości piersi - sutki są takie nabrzmiałe i cały czas sterczące. To był też mój pierwszy objaw w pierwszej ciąży, więc coś już podejrzewałam, przez co zdziwił mnie negatyw 2 dni temu, o czym Wam pisałam.
Poza tym żadnych objawów, nie mam więcej śluzu, mdłości ani nic.
Kłucie w okolicach jajników od owulacji, ale ja tak mam w każdym cyklu. A za mną 14cs
A ogólnie miałaś dobre samopoczucie po tej lamettcie ?Ja brałam 3 miesiące i nie miałam niczego podobnego
Bole głowy takie dość irytujące ale do przeżycia... U mnie bez szalu po tym ale ja mam swoje owulację była próba jako tonącego co się brzytwy chwyta że może pomoże ale nic z tegoA ogólnie miałaś dobre samopoczucie po tej lamettcie ?
Mi też najpierw powiedział ze od 16dc ale jak powiedzialam ze sie staramy to powiedział ze lepiej zacząć 3-4 dni po piku I wychodzi to właśnie 16-17dc u mnieJa też mam z tym że u mnie od 16 dc do 25 dc. Na razie ma jeden za sobą cykl. Też coś mówił o 3...
nie obwiniam go, daleka jestem od tegoJa bym szła w immunologię jednak. A nasienie poprawić witaminami ale nie obwiniałabym go.
Może nie łagodniej bo szczepieniu ale zamiast trzymać 2 tyg czy więcej będzie parę dni. Oby. Zdrówka.Oby aczkolwiek to chyba omikron...
Zakażenia idą jak fala. Koleżanka w pracy przywiozła covida z Bułgarii i jeden po drugim chorzy. Wszyscy szczepieni a objawy wcale nie lekkie...my szczepieni 2 dawka koncem pazdziernika a moj słabo dziś się trzyma. Wczoraj myślałam, że udaje bo mu się do pracy nie chce iść i się śmiałam, że przy mnie nie musi udawać nie mogłam uwierzyć jak test zobaczyłam. Oby taki pozytyw jak wczoraj na teście covidowym był u mnie za niedługo na ciążowym