reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Podobno to nieprawda. Ostatnio był tu taki wątek na forum :) poszukam.
Generalnie nie ma nic złego w uprawianiu seksu codziennie, nam się udało zajść w 3 ciąże praktycznie w 1cs i uprawiamy baaardzo dużo seksu

Az poczytam 🤩

reklama
Też w tym cyklu chcemy co drugi dzień. Dzisiaj pauza. Choć w ogóle nie czuje płodnych.... przez to mam lekkiego doła 😥
Ja chyba nigdy nie czulam chociaz ostatni cykl, tak kak i ten czuję klucie wiec moze to ten dzien? Uwazam, ze jesli mamy byc w ciazy to bedziemy. Wiadomo czasem trzeba sobie pomoc ale co ma byc to i tak sie wydarzy🙂

Ja chyba nigdy nie czulam chociaz ostatni cykl, tak kak i ten czuję klucie wiec moze to ten dzien? Uwazam, ze jesli mamy byc w ciazy to bedziemy. Wiadomo czasem trzeba sobie pomoc ale co ma byc to i tak sie wydarzy🙂
Ja od kiedy pamiętam owulacja była dla mnie bolesna sam sex był strasznie bolesny. Nie wiem czy to było normalne czy nie ale jednego syna mamy. W tym roku to moje ciało tak swiruje z objawami że ja już sama nie wiem co mam a czego nie.... 😥jednak od kilku miesięcy takowych bóli nie mam.. coś pobolewa ale nie aż tak. Wkurw..... to strasznie jest 😶

Gratulacje [emoji2956]
Dziewczyny melduje że beta 10.01 -> 4.3 12.01 -> 33.2 [emoji813]
Dziękuję za słowa wsparcia i że mogłam tu z Wami czekać na dwie kreseczki. Przechodzę ma wątek wrześniowy i liczę że już tu nie będę musiała wracać [emoji6]
Za Was mocno trzymam kciuki i pamiętajcie że teraz algorytm mówi że wszystkie mają być [emoji3581] [emoji6]

reklama
Do góry