reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Podobno to nieprawda. Ostatnio był tu taki wątek na forum :) poszukam.
Generalnie nie ma nic złego w uprawianiu seksu codziennie, nam się udało zajść w 3 ciąże praktycznie w 1cs i uprawiamy baaardzo dużo seksu

Az poczytam 🤩

reklama
Też w tym cyklu chcemy co drugi dzień. Dzisiaj pauza. Choć w ogóle nie czuje płodnych.... przez to mam lekkiego doła 😥
Ja chyba nigdy nie czulam chociaz ostatni cykl, tak kak i ten czuję klucie wiec moze to ten dzien? Uwazam, ze jesli mamy byc w ciazy to bedziemy. Wiadomo czasem trzeba sobie pomoc ale co ma byc to i tak sie wydarzy🙂

Ja chyba nigdy nie czulam chociaz ostatni cykl, tak kak i ten czuję klucie wiec moze to ten dzien? Uwazam, ze jesli mamy byc w ciazy to bedziemy. Wiadomo czasem trzeba sobie pomoc ale co ma byc to i tak sie wydarzy🙂
Ja od kiedy pamiętam owulacja była dla mnie bolesna sam sex był strasznie bolesny. Nie wiem czy to było normalne czy nie ale jednego syna mamy. W tym roku to moje ciało tak swiruje z objawami że ja już sama nie wiem co mam a czego nie.... 😥jednak od kilku miesięcy takowych bóli nie mam.. coś pobolewa ale nie aż tak. Wkurw..... to strasznie jest 😶

Gratulacje [emoji2956]
Dziewczyny melduje że beta 10.01 -> 4.3 12.01 -> 33.2 [emoji813]
Dziękuję za słowa wsparcia i że mogłam tu z Wami czekać na dwie kreseczki. Przechodzę ma wątek wrześniowy i liczę że już tu nie będę musiała wracać [emoji6]
Za Was mocno trzymam kciuki i pamiętajcie że teraz algorytm mówi że wszystkie mają być [emoji3581] [emoji6]

reklama
Do góry