reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dziewczyny melduje że beta 10.01 -> 4.3 12.01 -> 33.2 ♥
Dziękuję za słowa wsparcia i że mogłam tu z Wami czekać na dwie kreseczki. Przechodzę ma wątek wrześniowy i liczę że już tu nie będę musiała wracać 😉
Za Was mocno trzymam kciuki i pamiętajcie że teraz algorytm mówi że wszystkie mają być ✔️ 😉

Dziękuję za słowa wsparcia i że mogłam tu z Wami czekać na dwie kreseczki. Przechodzę ma wątek wrześniowy i liczę że już tu nie będę musiała wracać 😉
Za Was mocno trzymam kciuki i pamiętajcie że teraz algorytm mówi że wszystkie mają być ✔️ 😉
No jaki piękny przyrost!!! ❤️ Gratuluję i dbaj o Was🥰

Trzymaj sie i tu nie wracaj!! W sensie raz w miesiącu daj znac co i jak bo będziemy Ciebie pamiętać 😘 nudnej ciąży i zdrowia!

Nic nie piszecie a ja mam chwilę wiec; udalo mi sie rozpocząć dni plodne z sexem po 2 dniach posuchy, czytam Was ze najlepiej odstep, gin mi powiedział ze pierwszy wytrysk sie liczy najbardziej, dzisiaj znowu bedzie i planuje jeden dzień przerwy😁
Też w tym cyklu chcemy co drugi dzień. Dzisiaj pauza. Choć w ogóle nie czuje płodnych.... przez to mam lekkiego doła 😥

Mam wynik bety ! 10.01 była 172,40 a dzisiaj 468,20 ! Progesteron 25,76 . 🥰 dzisiaj planowana miesiączka lub jutro . Mam nadzieje , ze wszystko będzie dobrze i uciekam póki co na wrześniowki. Dziewczyny za Was trzymam kciuki i wierze ze ten algorytm do samego końca będzie na zielono ! Będę tu czasem zaglądać co u Was słychać i trzymam kciuki ! ✊❤️ Na każda z Was przyjdzie czas 😘

Ogólnie to dzisiaj mam ochote sie zakopać pod ziemię.... strasznie mnie dobija odbieranie syna z przedszkola.. no jak widze te wózki te małe bejbiki to łzy same się cisną do oczu 😫😫😫gdyby to ode mnie zależało to sama bym stała z wózkiem..... i ta myśl że w tym miesiącu już rok wyczekiwania dwóch kresek.... ciężko mi dziewczyny 😥chyba pora sobie poplakac

Nic nie piszecie a ja mam chwilę wiec; udalo mi sie rozpocząć dni plodne z sexem po 2 dniach posuchy, czytam Was ze najlepiej odstep, gin mi powiedział ze pierwszy wytrysk sie liczy najbardziej, dzisiaj znowu bedzie i planuje jeden dzień przerwy😁

Podobno to nieprawda. Ostatnio był tu taki wątek na forum :) poszukam.
Generalnie nie ma nic złego w uprawianiu seksu codziennie, nam się udało zajść w 3 ciąże praktycznie w 1cs i uprawiamy baaardzo dużo seksu

reklama
Ja wlasnie czekam na ambulanzie dentystycznym. Mialam isc we wtorek do mojej dentystki ale sie rozchorowała no i musze to dzis zalatwic bo jak mnie rozboli konkretniej to bedzie zle. Tak sie denerwuje...mam stres pourazowy po jednej z wizyt w wieku 17 lat od tamtej pory jak mam isc to niemal mdleje. Dostalam wtedy takie znieczulenie ze nie wiedzialam co sie ze mna dzieje...umre zaraz z nerwów

Do góry