reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Ogólnie może to zrobić osoba, która założyła wątek i za każdym razem edytować ale nie wiem czy Kasia chce i ma na to czas. No i pytanie też jak to widzą inni bo ja np. nie wchodzę przez pierwszą stronę ;) tylko zawsze od nowa więc mi osobiście wygodniej widzieć to jako nowy post. Jedyne co to rozumiem że może was męczyć to, że macie powiadomienia. Możemy ustalić też tak, że będę to edytować tylko np. raz dziennie w godzinach porannych - z tym, że jeżeli uda mi się jechać na ferie to będę miała spore przesunięcie czasowe ok. 4h do przodu

W każdym razie ja się mogę dostosować do każdego :) ja na pewno długo tu będę bo mój organizm nadal w pseudo ciąży i nawet jakbym chciała to nie mam jak się starać :D
Ooooo gdzie lecicie? Grzanie dupki bedzie? 😍☀️🌡🌴

reklama
Może wpisać listę testujących w opisie wątku, czy jak to się nazywa :) tak jak to się robi z datami porodów na grupach juz ciężarnych kobiet? Wtedy nam to nie ucieknie. Co Wy na to? Da się tak? Jie znam sie kompletnie
Ja tam tego nigdy nie widzę i nie wchodze, mi latwiej gdy się przeijamy w postach co raz. Tym bardziej ze ladnie wygladaja pozytywy i lubię na nie patrzeć 🙂

Znowu krew. Jakiś skrzep. Ja się zamorduje do tego momentu bety. Dziś tak czas wolno leci..
Tak, to oczekiwanie jest najgorsze... Rozumiem Cię, też czekając na pierwszą betę plamiłam i po pierwszych wynikach byłam pewna, że kolejna będzie spadkowa, ale nie była. Dziś też czekam na wyniki, żeby sprawdzić przyrost po 48h (wczoraj, czyli po 24h robiłam w innym labo). I mimo, że mam mnóstwo pracy i czas mnie goni niemiłosiernie, to strasznie ciężko się skupić 😔

Ja tam tego nigdy nie widzę i nie wchodze, mi latwiej gdy się przeijamy w postach co raz. Tym bardziej ze ladnie wygladaja pozytywy i lubię na nie patrzeć 🙂

No te przewijanie się jest spkoko, tylko czasem zostanie te x stron z tyłu i wtedy się ta lista gubi i ciężko mi ją znaleźć. 😂
Ja przeglądam forum wyłącznie na telefonie w aplikacji, bo tak mi najwygodniej. Ma trochę niedoskonałości ta aplikacja i przewijanie i szukanie jest trochę wkurzające, ale jeśli jestem w mniejszości to już się w tej sprawie nie odzywam 😁

No te przewijanie się jest spkoko, tylko czasem zostanie te x stron z tyłu i wtedy się ta lista gubi i ciężko mi ją znaleźć. 😂
Ja przeglądam forum wyłącznie na telefonie w aplikacji, bo tak mi najwygodniej. Ma trochę niedoskonałości ta aplikacja i przewijanie i szukanie jest trochę wkurzające, ale jeśli jestem w mniejszości to już się w tej sprawie nie odzywam 😁

Jak jest dużo postów :) to staram się jeszcze w ciągu dnia co jakiś czas aktualizować :) żeby było jak najbardziej na bieżąco :) ale właśnie też nie chcę dziewczyn wkurzać powiadomieniami :D

reklama
Jak jest dużo postów :) to staram się jeszcze w ciągu dnia co jakiś czas aktualizować :) żeby było jak najbardziej na bieżąco :) ale właśnie też nie chcę dziewczyn wkurzać powiadomieniami :D

Kumam, niech zostanie jak jest. Chociaż ja na te powiadomienia czekam, a jak ich nie ma to jakby trochę się smutniej robi ;)

Do góry