Estuś
Moderator
DziękujeGratulacje!!! Piękny wynik!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeGratulacje!!! Piękny wynik!!
Ja mam w normie a od 16rz mam mleko przy naciskuMam wyniki prolaktyny. Są w normie a mleko dalej mam jak nacisne...dziwne
I co lekarz na to? Szczerze mowiac mi to nie przeszkadza skoro prolaktyna w normie ale za każdym razem mój podczas wiadomo czego albo nacisnie albo wyssie troche i mówi oooo mleczko. I mi mówi mama. Mi sie tak smiac wtedy chce on myśli, że to śmieszne w dobrym tego słowa znaczeniu a mi zapał opadaJa mam w normie a od 16rz mam mleko przy nacisku
Oczywiście na początku usg na cito czy nie rak. Ale ja wtedy nigdy nie rodziłam, nawet nie współżyłam wiec było to ekstremalnie dziwne. Mówili ze wiele kobiet tak ma ale PO ciąży a nie przed.I co lekarz na to? Szczerze mowiac mi to nie przeszkadza skoro prolaktyna w normie ale za każdym razem mój podczas wiadomo czego albo nacisnie albo wyssie troche i mówi oooo mleczko. I mi mówi mama. Mi sie tak smiac wtedy chce on myśli, że to śmieszne w dobrym tego słowa znaczeniu a mi zapał opada
Wow to dziwne ciekawa sprawaOczywiście na początku usg na cito czy nie rak. Ale ja wtedy nigdy nie rodziłam, nawet nie współżyłam wiec było to ekstremalnie dziwne. Mówili ze wiele kobiet tak ma ale PO ciąży a nie przed.
Wszystkie badania ok wiec później już twierdzono że taki urok
Taki urok jest najlepszy na wszystko...Oczywiście na początku usg na cito czy nie rak. Ale ja wtedy nigdy nie rodziłam, nawet nie współżyłam wiec było to ekstremalnie dziwne. Mówili ze wiele kobiet tak ma ale PO ciąży a nie przed.
Wszystkie badania ok wiec później już twierdzono że taki urok
Tak to prawda... mnie juz to też bardzo męczy wczoraj nie mogłam usnąć bo już mam stres przed kolejnym okresem....Powiedziałam mężowi ze jutro rano zrobię ostatni test z porannego siku i odpuszczam. Cały dzień o tym wszystkim myśle. Jestem już zmeczona