reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Gratulacje 😍 Piękny wynik ♥

Ja badalam proga w 24dc i był 0.09 więc też myślałam że cykl bezowulacyjny. Kilka dni później miałam mega płodny sluz przez sylwestra w piątek badalam ponownie proga i 11.6 😄✔️ Czyli owu była dużo później niż początkowo myślałam.

A dziś beta hcg 4.3 😄😄😄 Ciąża od 5 więc w środę idę powtórzyć czy rośnie. Rano jak mnie wzięło na wymioty i drugi dziwny test rozlany był to musiałam sprawdzić czy coś jest na rzeczy. Wg mnie dziś 10dpo 😆 Proszę czekać z onaczeniem mnie na liście do środy. Wg algorytmu grudniowego miałam być na ✔️ więc mam nadzieję że tak będzie 😆
Oj szanse są spore mysle po tej becie 😄

reklama
7 miesiecy już mija w tym tygodniu. Czyli mimo, że prolaktyna okej to pokarm może być delikatnie? Bo to dosłownie po 3 krople jak nacisne. Ale kiedy nie nacisne to wyskakują

Tak. Potem Ci znajdę jakieś rzetelne info bo dojechali mnie dzisiaj psychicznie w szpitalu i muszę ciut odpocząć

Ja byłam w zeszłym miesiącu i teraz idę w czwartek. Dzisiaj 7-8 dc. A na prolaktyne biorę cały czas pół tabletki. Zaraz mi sie kończy opakowanie. I nie wiem czy badac już czy nie. Niby jak pytałam ostatnio to powiedział że mam nie badac...ale ciekawa jestem.
A jak wyszlo ci w zeszłym miesiącu? Miałaś owulacje?

reklama
Do góry