reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Myślicie że jest sens udać sie na monitoring jeśli dopiero od jakiegos miesiąca zbijam prolaktyne? Tak sie zastanawiam 😑
Ja byłam w zeszłym miesiącu i teraz idę w czwartek. Dzisiaj 7-8 dc. A na prolaktyne biorę cały czas pół tabletki. Zaraz mi sie kończy opakowanie. I nie wiem czy badac już czy nie. Niby jak pytałam ostatnio to powiedział że mam nie badac...ale ciekawa jestem.

reklama
Ja już po 1 szklance ziół ojca Klimuszki i szczerze powiem, dobre nie są ale myślałam że będą gorsze 😂 mega poczułam zrelaksowanie jak je wypiłam 😅 miałam konsultację z dietetyczką po miesiącu diety i okazuje się, że nie tylko ja tak mam że miesiączka przestała tak boleć. Mówi, że jest silnie przeciwzapalna plus witaminy które biorę i ten efekt nie jest wcale zaskakujący. Wiele jej klientek równie szybko odczuło zmianę. Jestem pewna, że dieta i suple zrobiły tu sporą robotę 😃 okres intensywny jest jak zawsze jedynie tylko zdecydowanie mniej bólu. Zażyłam 1 nospę, 3 paracetamole i 1 silna na recepte na noc w razie W. Także na mnie to nic. Zwykle pierwsze 3 dni to 10-15 tabletek tych silnych na receptę.

Dziewczyny mam wynik bety ! 😍😍😍 chyba jest okej póki co ? Okres mam mieć w środę dopiero lub czwartek . W środę idę sprawdzić przyrost .

Załączniki

• 55A39E0E-0EDE-42EE-8115-3F4AA51EF719.png
    55A39E0E-0EDE-42EE-8115-3F4AA51EF719.png
    123,1 KB · Wyświetleń: 138
Dziewczyny mam wynik bety ! 😍😍😍 chyba jest okej póki co ? Okres mam mieć w środę dopiero lub czwartek . W środę idę sprawdzić przyrost .
Gratulacje 😍 Piękny wynik ♥
Mnie można skreślić z listy, byłam zrobić progesteron i tak jak myślałam-cykl bez owulacyjny :(
Ja badalam proga w 24dc i był 0.09 więc też myślałam że cykl bezowulacyjny. Kilka dni później miałam mega płodny sluz przez sylwestra w piątek badalam ponownie proga i 11.6 😄✔️ Czyli owu była dużo później niż początkowo myślałam.

A dziś beta hcg 4.3 😄😄😄 Ciąża od 5 więc w środę idę powtórzyć czy rośnie. Rano jak mnie wzięło na wymioty i drugi dziwny test rozlany był to musiałam sprawdzić czy coś jest na rzeczy. Wg mnie dziś 10dpo 😆 Proszę czekać z onaczeniem mnie na liście do środy. Wg algorytmu grudniowego miałam być na ✔️ więc mam nadzieję że tak będzie 😆

reklama
Do góry