reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Jeśli to Flo to zawsze ustala 14dniowa fazę luetalna wiec jeśli masz inaczej to musisz sobie skorygować. Ja dodałam ręcznie owu I tez mi się przesunęło
Tak mam flo a prowadzę ją około 6 lat i zawsze trafiała w punkt dopiero teraz zaczęłam dodawać owu i mi przesunęło i nie wiem co o tym myśleć. Ale w sumie to tylko 2 dni.

No nawet tego śluzem nie można nazwac po prostu jest mi tak mokro że aż wstyd.

reklama
Ten 1 cykl byłam strasznie spięta i napalona na starania, 2 cykl zdecydowanie mniej ale dalej czułam takie parcie. Teraz jak nadszedł wczorajszy okres poczułam takie dziwne odpuszczenie, niech się dzieje co się ma dziać. Taki spokój czuję. Dobrze mi z tym 🙂 wiadomo leki, zioła, testy owulacyjne i testowanie przed okresem trzeba bo właściwie wyjścia nie ma ale nie mam takiej siły wyczekiwania na tą owulację. Zakupiłam mega seksowne komplety bielizny i zamierzem mojego trochę zaskoczyć 😅 nie wiem szczerze mówiąc czy będę miała odwagę ale jak już wydałam nie małą kasę to pasuje żeby się nie zmarnowało 😂😂😂 przynajmniej śmiało można uprawiać seks bez zabezpieczenia i jednocześnie stresu z tym związanego 😃

Ten 1 cykl byłam strasznie spięta i napalona na starania, 2 cykl zdecydowanie mniej ale dalej czułam takie parcie. Teraz jak nadszedł wczorajszy okres poczułam takie dziwne odpuszczenie, niech się dzieje co się ma dziać. Taki spokój czuję. Dobrze mi z tym 🙂 wiadomo leki, zioła, testy owulacyjne i testowanie przed okresem trzeba bo właściwie wyjścia nie ma ale nie mam takiej siły wyczekiwania na tą owulację. Zakupiłam mega seksowne komplety bielizny i zamierzem mojego trochę zaskoczyć 😅 nie wiem szczerze mówiąc czy będę miała odwagę ale jak już wydałam nie małą kasę to pasuje żeby się nie zmarnowało 😂😂😂 przynajmniej śmiało można uprawiać seks bez zabezpieczenia i jednocześnie stresu z tym związanego 😃
Świetny plan ! Trzeba szukać rozwiązać które myślenie o ciąży zepchną na drugi plan ;p będzie więcej radochy i a nóż życie coś fajnego przyniesie :))

reklama
Pewnie ! Starania staraniami ale seks ma być fajny i przynoszący radość !

Do góry