Madame83
Fanka BB :)
Tak, apka pokazuje mi termin 21.09Trzymam kciuki ! jeszcze zalapalabys się się wrześniówki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, apka pokazuje mi termin 21.09Trzymam kciuki ! jeszcze zalapalabys się się wrześniówki?
Którego Ty spodziewasz się okresu ? Bo chyba wtedy co ja , mi pokazuje 20/21.09 termin . A okres 12-13Tak, apka pokazuje mi termin 21.09
Tak, dokładnie okres powinnam dostać wtorek-środaKtórego Ty spodziewasz się okresu ? Bo chyba wtedy co ja , mi pokazuje 20/21.09 termin . A okres 12-13
Powiem Ci , ze ja w tym miesiącu w ogóle myślałam ze owulacji nie mam , testów nie robiłam ani nic , wiec jedynie mogę przypuszczać bo cykle mam przeważnie 29 dni wiec owulacja mogła być koło 29-30.12Tak, dokładnie okres powinnam dostać wtorek-środa
A kiedy miałaś owulację?
Ja natomiast miałam sucho w tej prawidłowej ciazyJa w ciazach mam dużo sluzu zwłaszcza na początku było to wkurzajace bo non stop myślałam że okres przyszedł tak miałam mokro.
To by się zgadzało, bo ja miałam 29.12. Czyli idziemy łeb w łebPowiem Ci , ze ja w tym miesiącu w ogóle myślałam ze owulacji nie mam , testów nie robiłam ani nic , wiec jedynie mogę przypuszczać bo cykle mam przeważnie 29 dni wiec owulacja mogła być koło 29-30.12
Jutro idę na bete , Ty tez mam nadzieje , wiec będziemy razem czekały jak na szpilkachTo by się zgadzało, bo ja miałam 29.12. Czyli idziemy łeb w łeb
Tak, jesli dotrwam do rana bez @Jutro idę na bete , Ty tez mam nadzieje , wiec będziemy razem czekały jak na szpilkach
Ja zaczęłam nosić wkładki higieniczne ale było tylko gorzej i dopiero wyczytałam u mamyginekolog by ich nie stosować i spać bez majtek to było lepiej.Ja natomiast miałam sucho w tej prawidłowej ciazy
a ja dzisiaj mam tak mokro cały dzień ze aż szok. Ale sobie wyczytałamCzytałysmy chyba to samo