reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dziewczyny ja jestem wpisana na 10 ale odkąd uzupelnialam w swoim kalendarzu owulację kiedy wypadła mimo że była tak samo wpisana w kalendarzu to pokazało mi że okres na 12. Więc zareaguje chyba dopiero wtedy.
Na dzień dzisiejszy widzę zmianę w tym cyklu, zawsze przed okresem miałam strasznie suche dni a dziś mam mokro bardzo i dużo sluzu oprócz tego czuję ból od 2 dni w podbrzuszu taki jak bym miała właśnie zaraz dostać okresu. Zobaczymy 😏😏
O to u mnie podobnie. Dużo śluzu mi się pojawiło po tym bólu. Podziwiam, że jeszcze nie testowałaś 🙂

Dziewczyny ja jestem wpisana na 10 ale odkąd uzupelnialam w swoim kalendarzu owulację kiedy wypadła mimo że była tak samo wpisana w kalendarzu to pokazało mi że okres na 12. Więc zareaguje chyba dopiero wtedy.
Na dzień dzisiejszy widzę zmianę w tym cyklu, zawsze przed okresem miałam strasznie suche dni a dziś mam mokro bardzo i dużo sluzu oprócz tego czuję ból od 2 dni w podbrzuszu taki jak bym miała właśnie zaraz dostać okresu. Zobaczymy 😏😏
Ostatnio czytałam że jak jest wysoki progesteron to właśnie jest sucho ale też jakieś dziewczyny pisały ze przed pozytywnym testem wlasnie miały "mokro" wiec wszystko jest możliwe 🤞

Jeśli to Flo to zawsze ustala 14dniowa fazę luetalna wiec jeśli masz inaczej to musisz sobie skorygować. Ja dodałam ręcznie owu I tez mi się przesunęło

reklama
Do góry