reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
A ja widzac negatywny test w 11 dpo przekreśliłam już szanse 🤣🤣🤣
Póki nie ma @ wszystko jest możliwe. Ja ten cykl obecny też przekreslilam jak zobaczyłam wynik swojego progesteronu po owulacji która wyznaczyłam na podstawie mocnego kłucia jajnika a później plamienia implantacyjnego które nim nie było. Jak się okazuje owulacja była później w 24dc 😄 Akurat w sylwestra zauważyłam mega śluz płodny, wzięłam starego w obroty i zobaczymy co z tego będzie 😆

To oczywiście tak żartem 😝 tak samo jak jedzenie słodkiego czy kwasnego czy wrozenie z kształtu brzucha 😉
W pierwszej ciąży też mi wszyscy mówili że pięknie wyglądam więc na pewno synek a okazało się że dziewczynka :-) Ja tam wierzę tylko w wyraźny obraz USG lub badania genetyczne choć te drugie dla mnie za drogie.

W pierwszej ciąży też mi wszyscy mówili że pięknie wyglądam więc na pewno synek a okazało się że dziewczynka :-) Ja tam wierzę tylko w wyraźny obraz USG lub badania genetyczne choć te drugie dla mnie za drogie.
Mi kuzyn narzczonwgo poqiedział, że žle wyglądam i mnie strasznie wypryszczyło wiec na bank córka...jest syn 😂😂😂 ale fakt czułam się jak 💩 i wyglądałam jak 💩😂

reklama
Do góry