reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ja kupuję ciuszki notorycznie odkąd urodził się mój syn😅 Więc wyprawkę zarówno dla dziewczynki jak i chłopca już mam gotową😂 zawsze jak coś mi się tylko spodoba to zamawiam

Ja też mam taką ochotę, ale się stopuję. Ale wiesz ja mam już i chłopaka i dziewczynę więc sporo już na ciuchy idzie, szczególnie dla Gwiazdy. Mimo, że w szkole mają mundurki (prywatna) więc o tyle plus :D

Dziewczyny kochane wszystkiego co najlepsze w nowym roku ❤💋
U mnie dziś 6 dni po piku więc skuszę się na odrobinę białego wina bo zwykle nie piję wcale 😊 każdej z was życzę zdrowia, szczęścia i oczywiście 2 kreseczek!!! U mnie @ wypada na 08.01 ale coś czuję, że to nie będzie szczęśliwy miesiąc 😊 testuję 06.01 więc wpadnę i dam znać ale czuję w kościach, że zobaczę biel. Ogólnie dobrze mi robi przerwa od forum, choć wczoraj wpadłam trochę poczytać 😇

reklama
Do góry