olka11135
Fanka BB :)
Mój mąż już wariuje. Wysyła mi wózki
Eee my wózek mamy już wybrany, tak jak i "kołyskę", imiona i nie wiem co tam
Generalnie plany są, ciuszki w zakładce też także wiesz ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mąż już wariuje. Wysyła mi wózki
Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Ja dzisiaj powinnam miec okres i go nie ma wiec nowy rok z okresem rozpocznę
Ja kupuję ciuszki notorycznie odkąd urodził się mój syn Więc wyprawkę zarówno dla dziewczynki jak i chłopca już mam gotową zawsze jak coś mi się tylko spodoba to zamawiamEee my wózek mamy już wybrany, tak jak i "kołyskę", imiona i nie wiem co tam
Generalnie plany są, ciuszki w zakładce też także wiesz ...
Nie robilam tylko ze nie ciągnienie tak w brzuchu jak przy ciąży więc okres bedzie. Dziś przytulanki wiec na koniec powinny byc jakies plamki i jutro okresRobiłaś test ? Może jednak nowy rok bez okresu
Ja kupuję ciuszki notorycznie odkąd urodził się mój syn Więc wyprawkę zarówno dla dziewczynki jak i chłopca już mam gotową zawsze jak coś mi się tylko spodoba to zamawiam