reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

U mnie śluz z krwią , dziś 22dc , do tego słaba jestem i wyglądam jak siedem nieszczęść dziś ale to chyba po tej jednodniowej grypie żołądkowej osłabienie 🙈 dobrze ze już po pracy , ale nie mam weny na jutrzejszego sylwestra za grosz
Witam w klubie wyglądających jak siedem nieszczęść 🤣. U mnie 24 dc i też jakieś dziwne objawy. Może to też jednodniowa gryps żołądkowa 🤣

reklama
Nie wiemy jak długie masz cykle, więc ciężko ocenić.
Ja mam takie objawy zawsze po owulacji i to nie oznacza ciąży.
Możesz zrobić test, bo jeśli są objawy to musi być już pozytywny.
Dokładnie , zgadzam się . Jak są objawy to i beta rośnie wiec będzie do wyłapania na teście ;) twraz jeszcze jakieś wirusowki panują ja np wymiotowałam jeden dzień, ale miałam tez biegunkę i ból żołądka 🙈

Nie wiemy jak długie masz cykle, więc ciężko ocenić.
Ja mam takie objawy zawsze po owulacji i to nie oznacza ciąży.
Możesz zrobić test, bo jeśli są objawy to musi być już pozytywny.
Właśnie wydaje mi się za wcześnie jeszcze na test. Może to kara za poświąteczne obżarstwo i jakaś jednodniowa grypa żołądkowa jak u koleżanki wyżej 😉

Witam w klubie wyglądających jak siedem nieszczęść 🤣. U mnie 24 dc i też jakieś dziwne objawy. Może to też jednodniowa gryps żołądkowa 🤣
U mnie to wyglądanie to chyba od szarpania w wymiotach , osłabiona byłam strasznie 🙈 ale bardziej zastanawia mnie ten śluz z krwią , zobaczymy czy to wahania hormonów czy coś na rzeczy za pare dni ;) ale to chyba byłby cud u mnie tak za pierwszym cyklem się wstrzelić ;)

reklama
Do góry