reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

W ogóle boli mnie dzisiaj podbrzusze bardzo. Wczoraj mój mąż wrócił do domu koło północy, bo naprawiał samochód i nic nie było😣 Bawet nie wiem czy to mogłaby być owulacja, bo nie mam testów. Więc w sumie dobrze, że dzisiaj ginekolog.

reklama
W ogóle boli mnie dzisiaj podbrzusze bardzo. Wczoraj mój mąż wrócił do domu koło północy, bo naprawiał samochód i nic nie było😣 Bawet nie wiem czy to mogłaby być owulacja, bo nie mam testów. Więc w sumie dobrze, że dzisiaj ginekolog.

Może się dowiesz czegoś dobrego :) Wiesz niby do 24h komórka może przeżyć także jak wieczorem podziałacie to może coś z tego wyjdzie :D

Hej, ja się nie odzywałam ostatnio, bo 18.12 zmarła moja babcia. Jak byłam 16.12 u giną to powiedział, ze owu powinna pojawić się za około 6 dni ok 23.12 (z flo mialabybyć 20.12) testy owu robiłam od 20go i 20 kreseczka była jeszcze bardzo jasna i ciemniała z każdym dniem. Boje się ze przez ten cały stres wszystko się rozregulowało :( Niestety z uwagi na sytuacje z babcia mieliśmy tylko jedną próbę w tym miesiącu. Wpiszcie mnie proszę na listę na 04.01.

Cześć dziewczyny ale sie rozpisalyscie przez te święta 🙈🙈🙈chyba nie ograne tych 200 stron hahah. Mam nadzieję że którejś udało sie zafasolkować póki co pozdrawiam was z naszych pięknych Polskich Gór. U mnie pierwszy raz w życiu plamienie na różowo przedwczoraj i dzisiaj znowu nigdy tak nie miałam 🙈do okresu 2-3 dni choć wątpię żeby jednorazowe przytulanki w dzień owulki coś dały 🙈chociaż kto wie 😊trzymajcie kciuki

Załączniki

• 20211229_132729.jpg
    20211229_132729.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 69
Cześć dziewczyny ale sie rozpisalyscie przez te święta 🙈🙈🙈chyba nie ograne tych 200 stron hahah. Mam nadzieję że którejś udało sie zafasolkować póki co pozdrawiam was z naszych pięknych Polskich Gór. U mnie pierwszy raz w życiu plamienie na różowo przedwczoraj i dzisiaj znowu nigdy tak nie miałam 🙈do okresu 2-3 dni choć wątpię żeby jednorazowe przytulanki w dzień owulki coś dały 🙈chociaż kto wie 😊trzymajcie kciuki

Ale pięknie ❤️

Idąc waszym algorytmem mam dobrą pozycję 😂chociaz po wpisaniu @QueenK wychodzę na X haha. Dzis mam mega ból w podbrzuszu a raczej jeden jajnik. Okres 10 mam dostać. Mam mega podły i płaczliwy dzień. Przed nami sylwester... Napije się chyba tylko symbolicznie szampana łyk i będę zamulać nadal przed tv. Dziewczyny nie poddawać sie. :* Życzę owocnego nowego roku.

Idąc waszym algorytmem mam dobrą pozycję 😂chociaz po wpisaniu @QueenK wychodzę na X haha. Dzis mam mega ból w podbrzuszu a raczej jeden jajnik. Okres 10 mam dostać. Mam mega podły i płaczliwy dzień. Przed nami sylwester... Napije się chyba tylko symbolicznie szampana łyk i będę zamulać nadal przed tv. Dziewczyny nie poddawać sie. :* Życzę owocnego nowego roku.
Spokojnie algorytm na nowej liście nie będzie miał starego układu powstanie nowy wzór bo nie ma opcji by 4 dni przed okresem jutro mogło mi coś wyjść 😁 ale i tak robię bo tak sobie strzelę drinka wieczorem z rodzinka 🤣

reklama
Do góry