reklama
Fajnie, że to napisałaś. Śledzę to forum od jakiegoś czasu i wszedzie info, ze dziewczyny uzbrojone w luteinę i dupka w razie wu od początku ciąży. A jak ja o to zapytałam lekarza, to powiedział, że póki co mam o tym nie myśleć. Na późniejszym etapie ewentualnie. Ja nie mogę progesteronu jako tako przyjmować, tylko własnie w sytuacji naprawdę koniecznej. Bardzo mnie to stresowało. A mam do potencjalnej ciąży podobne podejście, co Ty. Pewnie taka sytuacje, jaką Ty przeszłaś, przeżyłabym bardziej, ze względu na to, że nie mam dzieci. Ale co zrobić. Trudne decyzje tez trzeba potrafić podejmować.Wiesz nie wiem czy by tak było na 100%, ale jak czytam tu posty o dawaniu leków na podtrzymanie przy plamieniu w 4tc, w którym nic nie widać na USG czy o tym, że czekamy nie wiadomo na co bo może ciąża jest młodsza to mnie jednak trzęsie negatywnie. Ale jak mówię, ja nie nie chcę trzymać źle podzielonego zarodka, może jakbym nie miała dzieci to by mi było wszystko jedno, a tak no niestety przykro mi, ale nie
salamandra66
Fanka BB :)
U mnie mama uszka lepiła , ja robię dwa ciasta , sałatkę i ryby właśnie dziś rozpoczęłam posiedzenia w kuchniMoje uszka jakoś nie chcą się same polepić
Ja mam jakby wysoki progesteron, przynajmniej wczoraj był, a cyce jak donice i tkliwe strasznie. Ale ja tak zawsze przed okresemA wiesz, że to ciekawe z tym bólem piersi i progesteronem. Bo jak w ubiegłym tygodniu analizowałam cały internet pod kątem niskiego progesteronu i ciąży, to wszędzie pisali, że ból i tkliwość piersi jest objawem NISKIEGO proga. Tak że generalnie to co piszą w internetach trzeba dzielić na dwa. Wybaczcie offtop
Wszystko bigosy, rolady, uszka skonczylam(212szt), krokiety z mięsem i kapucha, pasztet tradycyjny z dziczyzny i wege, nastawilam wlasnie barszcz i trzasnęłam staremu dzisiaj na obiad żeberka miodowo-musztardowe z orzechami. Jutro jadę z pierogami@AnnEmPe co Ty tam tak gotujesz??? Chodź tu do nas! Bo ja też cały dzień przy garach dzisiaj, ale jakoś opadłam już z sił
Wlasnie posadziłam swoje szanowne cztery i nadrabiam
Toć zapraszałam! To jest zaproszenie otwarte bez daty ważnościAlbo chociaż nas zaproś na te smakołyki
salamandra66
ponarzekalam sobie dziś do was ze śluz bez rewelacji i pewnie owu nie będzie i od południa się polepszył , chyba muszę wam częściej marudzić
Ja tu widzę kropkę, też sie liczy?Iiiiii.... jedyne wiarygodne testy
Dlatego nie kupujmy testów facelle i testeo
Zobacz załącznik 1349811
Bibi89
Jezuniu a ja LEŻĘ od 17 jak tylko skończyłam pracę i nie robie nic jutro upiekę piernik i wezme do nieteściów na wigilięWszystko bigosy, rolady, uszka skonczylam(212szt), krokiety z mięsem i kapucha, pasztet tradycyjny z dziczyzny i wege, nastawilam wlasnie barszcz i trzasnęłam staremu dzisiaj na obiad żeberka miodowo-musztardowe z orzechami. Jutro jadę z pierogami
Wlasnie posadziłam swoje szanowne cztery i nadrabiam
Uwazaj bo mam brata w Gliwicach i mogę tam zachaczyc kiedys o KatoToć zapraszałam! To jest zaproszenie otwarte bez daty ważności
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
To jakaś rysa na tym plastiku zawsze na pinkach takie mam, chyba specjalnie tak robią, żeby się kreski nie doszukiwaćJa tu widzę kropkę, też sie liczy?
Podziel się: