reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Iiiiii.... jedyne wiarygodne testy😂
Dlatego nie kupujmy testów facelle i testeo😇
5C71F635-1B92-4E1E-8FA4-492D6F349E54.jpeg

Iiiiii.... jedyne wiarygodne testy😂
Dlatego nie kupujmy testów facelle i testeo😇
Zobacz załącznik 1349811
No nie mogę... Poczekaj i sprawdź za jakiś czas czy coś się pojawiło. Poza tym ktoś tu pisał, że pinki długo się nie wybarwiały. Ale żeby aż taka kreska na facelle??? One raczej nie oszukują, wg opinii dziewczyn to raczej pinki nie teges... Dziwne to...

No nie mogę... Poczekaj i sprawdź za jakiś czas czy coś się pojawiło. Poza tym ktoś tu pisał, że pinki długo się nie wybarwiały. Ale żeby aż taka kreska na facelle??? One raczej nie oszukują, wg opinii dziewczyn to raczej pinki nie teges... Dziwne to...
No i na żywo ta na facelle jest serio ciemna😂 Ja wam mówię- mam pecha do testów. Dlatego w tym cyklu tylko beta, bo to co ja widzę na testach to istny cyrk.

Dziewczyny, (jak to tu zostawię to będzie mi wstyd jak się nie wywiąże z tego, więc to moja motywacja)
Jak przyjdzie @ to odkładamy starania na jakiś czas. Cel: -10-15kg w zdrowym tempie. Bo ja coś czuję że moja waga tu może niezle mieszać 😭 poza tym jakby doszła jeszcze zaawansowana ciąża to chyba do setki bym dobiła 😭😭😭

Dziewczyny, (jak to tu zostawię to będzie mi wstyd jak się nie wywiąże z tego, więc to moja motywacja)
Jak przyjdzie @ to odkładamy starania na jakiś czas. Cel: -10-15kg w zdrowym tempie. Bo ja coś czuję że moja waga tu może niezle mieszać 😭 poza tym jakby doszła jeszcze zaawansowana ciąża to chyba do setki bym dobiła 😭😭😭

Powiem tak - dla mnie jak ktoś się dobrze czuje niech waży 100kg, ja ważyłam i czułam się mega sexy.
Ale ciąża z tą 100kg i potem cc to był koszmar, drugi poród gdzie ważyłam 72kg co nadal było sporą nadwagą ale jednak różnica była ogromna w tym jak się czułam w trakcie i po porodzie. Dla mnie to było niebo, a ziemia. Także bardzo polecam ciążę bez dużej nadwyżki, szczególnie że ja np. mam tak, że w pierwszych 7 miesiącach mogę nie przytyć nic, nawet schudnąć, a na koniec przywalić 15kg mimo że się głodzę :/

Powiem tak - dla mnie jak ktoś się dobrze czuje niech waży 100kg, ja ważyłam i czułam się mega sexy.
Ale ciąża z tą 100kg i potem cc to był koszmar, drugi poród gdzie ważyłam 72kg co nadal było sporą nadwagą ale jednak różnica była ogromna w tym jak się czułam w trakcie i po porodzie. Dla mnie to było niebo, a ziemia. Także bardzo polecam ciążę bez dużej nadwyżki, szczególnie że ja np. mam tak, że w pierwszych 7 miesiącach mogę nie przytyć nic, nawet schudnąć, a na koniec przywalić 15kg mimo że się głodzę :/
Ja nie wiem jak mam 😂 najlepiej czułam się mając 65kg przy 175cm wzrostu. Przez 3 lata w Hiszpanii przytyłam prawie 20kg i ok, nie czuje się źle ale też mam oczy, lustro i widzę że to nie rozmiar 36-38 .... fakt faktem u mnie sporo waży biust 🤭🤭 no ale myślę że -10 kg mogłoby pomóc, napewno nie zaszkodzi

reklama
Ja w każdej ciąży a było ich cztery z czego dwie stracone miałam plamienie implantacyjne i zanim zrobiłam test to już wiedziałam że coś jest na rzeczy bo budziłam się w nocy do toalety.

Od tych sześciu miesięcy starań teraz zawsze jak tylko była owulacja to 7 dni po niej miałam mega ból jajników, piersi i oczywiście doszukiwałam się w tym ciąży której nie było.

Teraz się nie doszukuję, ta senność to wiem że też nie od tego pewnie, ale wiadomo jak jest, niby człowiek wie że te 2.55 to po zastrzyku ale gdzieś się łudzi
U mnie można powiedzieć, że objawem przed ciążowym był ból piersi. Był dość specyficzny dla mnie - natomiast piersi bolą zwykle nie od bety, a od wysokiego progesteronu - dlatego bolą też po prostu po owulacji. Niekoniecznie może być to ciąża

Do góry