reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ej a ja dobrze kojarze że ta dziewczyna z Austrii to miałam pierwsza betę poniżej 5 a po dwóch dniach 25 już? Czy coś pomyliłam ?

Szukam dla siebie tej nadziei na przespanie nocy [emoji23][emoji28]
@Lebkuchen_mum ? Złapała dola, z tej co pamietam i chyba musiała odpocząć od forum

Ja mam zawsze problem z ostrością na zdjęciach, więc ciężko mi było złapać tę kreskę. Tym bardziej, że mam bardzo ciemne mieszkanie i nie wlatuje tutaj prawie wcale swiatlo.

Myślę dokładnie tak samo. Jak się okazało, że mam proga ostatnio słabego a betę dodatnią ktoś tam mi napisał, żeby lecieć szybko po duphaston. A to przecież bez sensu... Nie wyobrażam sobie ciągnąć ciąży aż tak "na siłę". I powiem Wam, że mam zagwozdkę, bo być może mam progesteron po prostu niski i bez duphastonu się nie obejdzie. Ale to dla mnie stres, bo skąd mam wiedzieć, czy do zagnieżdżenia nie dochodzi z powodu "wad genetycznych" (wiecie, ta naturalna selekcja) czy z powodu niskiego progesteronu... I tak rozmyślam nad tym ostatnio. Zbadam progesteron w 7dpo i zobaczę co i jak...
Ja dostałam progesteron dopochwowo przez plamienie w drugiej połowie cyklu i, jak narazie, plamienia nie ma więc spoczko

reklama
Do góry