reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Jezuniu 😱😱😱 a ja LEŻĘ od 17 jak tylko skończyłam pracę i nie robie nic 😂😂😂 jutro upiekę piernik i wezme do nieteściów na wigilię 😂😂😂

Uwazaj bo mam brata w Gliwicach i mogę tam zachaczyc kiedys o Kato 😂😂😂
Studiowałam w Gliwicach 😀i mam nadzieje, ze nie rzucasz słów na wiatr! 😁
To jakaś rysa na tym plastiku😂 zawsze na pinkach takie mam, chyba specjalnie tak robią, żeby się kreski nie doszukiwać
kurde, wrzuciłaś dwa testy? Jeszcze tu jakiś facelle mi przeleciał, ale nie widze zdjęcia

reklama
Fajnie, że to napisałaś. Śledzę to forum od jakiegoś czasu i wszedzie info, ze dziewczyny uzbrojone w luteinę i dupka w razie wu od początku ciąży. A jak ja o to zapytałam lekarza, to powiedział, że póki co mam o tym nie myśleć. Na późniejszym etapie ewentualnie. Ja nie mogę progesteronu jako tako przyjmować, tylko własnie w sytuacji naprawdę koniecznej. Bardzo mnie to stresowało. A mam do potencjalnej ciąży podobne podejście, co Ty. Pewnie taka sytuacje, jaką Ty przeszłaś, przeżyłabym bardziej, ze względu na to, że nie mam dzieci. Ale co zrobić. Trudne decyzje tez trzeba potrafić podejmować.
Myślę dokładnie tak samo. Jak się okazało, że mam proga ostatnio słabego a betę dodatnią ktoś tam mi napisał, żeby lecieć szybko po duphaston. A to przecież bez sensu... Nie wyobrażam sobie ciągnąć ciąży aż tak "na siłę". I powiem Wam, że mam zagwozdkę, bo być może mam progesteron po prostu niski i bez duphastonu się nie obejdzie. Ale to dla mnie stres, bo skąd mam wiedzieć, czy do zagnieżdżenia nie dochodzi z powodu "wad genetycznych" (wiecie, ta naturalna selekcja) czy z powodu niskiego progesteronu... I tak rozmyślam nad tym ostatnio. Zbadam progesteron w 7dpo i zobaczę co i jak...

reklama
Do góry