reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
W poprzednim cyklu trzy testy różnych firm wyszły mi pozytywne beta tego samego dnia negatywna, możemy sobie przybić piątkę [emoji28][emoji23]
wzięłam antybiotyk, wolę żeby to jednak był fałszywy, bo jeśli nawet mimo tego krwawienia byłby naprawdę pozytywny to bym miała zmartwienie, że zaszkodziłam dziecku ibuprofenem i antybiotykiem[emoji21]
Żałuję, że nie zrobiłam rano, ale poziom moich hormonów o ciąży raczej nie świadczy, więc ja jestem chyba jedynym przypadkiem na tym forum osoby, która ma ciągle pozytywne testy a w ciąży nie jest[emoji23]

Odczytane po 7 minutach
Co myślcie?

Załączniki

• A346460C-2E56-4CDC-A9D6-808FB877D3DF.jpeg
    A346460C-2E56-4CDC-A9D6-808FB877D3DF.jpeg
    855,7 KB · Wyświetleń: 85
  • 599B4EFE-3A7A-4045-8073-BF75B028ED6E.jpeg
    599B4EFE-3A7A-4045-8073-BF75B028ED6E.jpeg
    639,6 KB · Wyświetleń: 82
No to u mnie tak...dzisiaj jest 12 dni po zastrzyku ovitrelle i 10 dpo. Zaraz po północy test bladzioch, rano zrobiłam drugi też bladzioch ale powiedziałabym że może ciut wyraźniejszy. Beta z dziś równe 2.55.

Miałam robić w wigilię ale z racji tego że będę miała mega mało czasu to sobie odpuszczę.

Swoją drogą producent pisze że zastrzyk w krwi się utrzymuje do 10 dni a u mnie już drugi raz takie cyrki [emoji19]

W poprzednim cyklu trzy testy różnych firm wyszły mi pozytywne beta tego samego dnia negatywna, możemy sobie przybić piątkę [emoji28][emoji23]
Mi w tamtym cyklu 5 testów wyszło pozytywnych😂
W tym cyklu wczoraj mi wyszedł jakiś cień i dzisiaj. Ja już testom nie ufam i dla mnie dziwne to jest, że one wychodzą z kreskami. Powinni je jakoś dopracować.

No to u mnie tak...dzisiaj jest 12 dni po zastrzyku ovitrelle i 10 dpo. Zaraz po północy test bladzioch, rano zrobiłam drugi też bladzioch ale powiedziałabym że może ciut wyraźniejszy. Beta z dziś równe 2.55.

Miałam robić w wigilię ale z racji tego że będę miała mega mało czasu to sobie odpuszczę.

Swoją drogą producent pisze że zastrzyk w krwi się utrzymuje do 10 dni a u mnie już drugi raz takie cyrki [emoji19]
Powtórz betę. U mnie w laboratorium normy dla kobiet bez ciąży 2.20😇

reklama

Fajnie by było jednak powtórzyć betę w piątek 🙂

Do góry