reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Cetraxal plus- krople do ucha, bo mam zapalenie. Dzisiaj rano i wczoraj wieczorem.Jaki antybiotyk i kiedy brałaś?
KasiulkaOko
Zaciekawiona BB
Niestety test negatywny kiedy masz termin miesiączki? Może za wcześnie zrobiłaśXD widzicie to?
Zobacz załącznik 1349719
Madame83
Fanka BB :)
No co Ty, przecież one działają miejscowo, nie wierzę, żeby mogły zaszkodzić ewentualnej ciąży! Zwłaszcza na tak wczesnym etapie. Na początku zarodek jest bardzo chroniony właśnie dlatego, że kobieta może nie wiedzieć jeszcze o ciążyCetraxal plus- krople do ucha, bo mam zapalenie. Dzisiaj rano i wczoraj wieczorem.
salamandra66
Ja widzę miałam taki sam w sierpniu i byłam w ciąży , może to plamienie /krwawienie to była implantacjaXD widzicie to?
Zobacz załącznik 1349719
Antybiotyk do ucha jest miejscowy , gorzej jakbyś brała doustny trzymam kciuki
U
użytkowniczka Co
Gość
Właśnie o to chodzi, że właśnie się jakby skończyła.Niestety test negatywny kiedy masz termin miesiączki? Może za wcześnie zrobiłaś
Na żywo jest różowa kreska, telefonem nie mogę złapać ostrości, a mi na wszystkich testach wychodzą kreski
Madame83
Weź zrób jeszcze parę testów i daj oko nacieszyćWłaśnie o to chodzi, że właśnie się jakby skończyła.
Na żywo jest różowa kreska, telefonem nie mogę złapać ostrości, a mi na wszystkich testach wychodzą kreski
KasiulkaOko
Zaciekawiona BB
Dla mnie test jest sto procent negatywny i nie chce cię rozczarować ale jeśli jesteś po dacie miesiączki, którą miałaś kreski były by wyraźne. Oby w następnym cyklu się udałoWłaśnie o to chodzi, że właśnie się jakby skończyła.
KasiulkaOko
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam pytanie, jestem tu nowa. Staram się z mężem o dzidziusia kilka miesięcy. Serduszkujemy regularnie. Mam pytanie bo bo wkrótce święta i sylwester. Pozwolicie swoim męża pic alkohol? Boję się, że to osłabi mojego kochanego, jeszcze święta to brak diety nie wiem co robić
reklama
Pierwsze koty za płoty. Niedługo powtórkaTak ale biało !
a na która końcówkę nasilałaś?XD widzicie to?
Zobacz załącznik 1349719
Dziewczyny na szczęście CP niepotwierdzone w szpitalu, beta spada, wróciłam do domu. Nawet nie wiecie jak się z tego cieszę
@Bibi89 właśnie, może skonsultuj wynik z @Madame83 ?Szkoda, że na zdjęciach cieni nie widać Nieskromnie powiem, że po tych 3 biochemach jestem mistrzynią w dostrzeganiu niewidocznego
Uff ale się tu tłoczno zrobilo. Ja tak sobie zaglądam tutaj od gara do gara, a tu tyle wieści
Podziel się: