reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Cetraxal plus- krople do ucha, bo mam zapalenie. Dzisiaj rano i wczoraj wieczorem.
No co Ty, przecież one działają miejscowo, nie wierzę, żeby mogły zaszkodzić ewentualnej ciąży! Zwłaszcza na tak wczesnym etapie. Na początku zarodek jest bardzo chroniony właśnie dlatego, że kobieta może nie wiedzieć jeszcze o ciąży 🙂

Właśnie o to chodzi, że właśnie się jakby skończyła.
Na żywo jest różowa kreska, telefonem nie mogę złapać ostrości, a mi na wszystkich testach wychodzą kreski😂
Dla mnie test jest sto procent negatywny i nie chce cię rozczarować ale jeśli jesteś po dacie miesiączki, którą miałaś kreski były by wyraźne. Oby w następnym cyklu się udało ❤️

Dziewczyny mam pytanie, jestem tu nowa. Staram się z mężem o dzidziusia kilka miesięcy. Serduszkujemy regularnie. Mam pytanie bo bo wkrótce święta i sylwester. Pozwolicie swoim męża pic alkohol? Boję się, że to osłabi mojego kochanego, jeszcze święta to brak diety 🙄 nie wiem co robić

reklama
Tak 🙈 ale biało !
Pierwsze koty za płoty. Niedługo powtórka 😁
a na która końcówkę nasilałaś? 😁
Dziewczyny na szczęście CP niepotwierdzone w szpitalu, beta spada, wróciłam do domu. Nawet nie wiecie jak się z tego cieszę
❤️❤️❤️
Szkoda, że na zdjęciach cieni nie widać😁 Nieskromnie powiem, że po tych 3 biochemach jestem mistrzynią w dostrzeganiu niewidocznego 😉😂
@Bibi89 właśnie, może skonsultuj wynik z @Madame83 ? 😀

Uff ale się tu tłoczno zrobilo. Ja tak sobie zaglądam tutaj od gara do gara, a tu tyle wieści 😀

Do góry