reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dziewczyny mam pytanie, jestem tu nowa. Staram się z mężem o dzidziusia kilka miesięcy. Serduszkujemy regularnie. Mam pytanie bo bo wkrótce święta i sylwester. Pozwolicie swoim męża pic alkohol? Boję się, że to osłabi mojego kochanego, jeszcze święta to brak diety 🙄 nie wiem co robić
Mój tż jest dość rozgarnięty, a ja nie czuje potrzeby mu czegoś nakazywać/zakazywać. Z reszta podobnie, jak on mi :) chyba, że miałby sie nawalić jak stary menel w wigilie u rodziców, wtedy może miałabym obiekcje 😁

Dziewczyny mam pytanie, jestem tu nowa. Staram się z mężem o dzidziusia kilka miesięcy. Serduszkujemy regularnie. Mam pytanie bo bo wkrótce święta i sylwester. Pozwolicie swoim męża pic alkohol? Boję się, że to osłabi mojego kochanego, jeszcze święta to brak diety 🙄 nie wiem co robić
Nigdy niczego nie zabraniam mojemu partnerowi. Fakt faktem on nie pije prawie wogole alkoholu, bardzo okazyjnie. Ale nie wyobrażam sobie mu zabronić, a zwłaszcza jak są święta czy sylwester! Nie popadajmy w paranoje 😂😂

Nigdy niczego nie zabraniam mojemu partnerowi. Fakt faktem on nie pije prawie wogole alkoholu, bardzo okazyjnie. Ale nie wyobrażam sobie mu zabronić, a zwłaszcza jak są święta czy sylwester! Nie popadajmy w paranoje 😂😂
No tak tak ale podczytuje was jakiś czas i widzę, że wasi mężowie nie mogą jesc czipsów czy majonezu bo szkodzi 🤷🏻‍♀️ sama już nie wiem..

A co ile serduszkujecie w czasie
To było o moim mężu. Jeśli ktoś dzień w dzień je chipsy- to tak- nie może ich jeść. Jest różnica, gdy zje raz na jakiś czas🙂
Aaa.. No to w sylwestra się napijemy i może nas poniesie to coś zaskoczy bo właśnie słyszałam, że wiele dziewczyn zachodził po alkoholu.

No tak tak ale podczytuje was jakiś czas i widzę, że wasi mężowie nie mogą jesc czipsów czy majonezu bo szkodzi 🤷🏻‍♀️ sama już nie wiem..
Ja uważam że trzeba żyć normalnie ale oczywiście nie przesadzać, w żadna stronę. Je co chce i na co ma ochotę, jest wolnym człowiekiem a nie dawca nasienia. Jeśli będzie trzeba wprowadzić restrykcje to co innego ale jeśli nie ma takiego zalecenia to żyjemy normalnie 😄

Ja uważam że trzeba żyć normalnie ale oczywiście nie przesadzać, w żadna stronę. Je co chce i na co ma ochotę, jest wolnym człowiekiem a nie dawca nasienia. Jeśli będzie trzeba wprowadzić restrykcje to co innego ale jeśli nie ma takiego zalecenia to żyjemy normalnie 😄
Racja. Super, że was znalazłam, świetne z was kobietki ❤️

reklama
Do góry