reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Nie mam, kupiłam jeden i miałam nawet dzisigo nie robić,bo miał być na nastepny cykl ale zrobiło mi się strasznie niedobrze i stwierdziłam że zrobię, bo co mi szkodzi. Pewnie jest fałszywy, ale mimo wszystko fajnie zobaczyć drugą kreskę, bo na żywo jest wyraźna.
Brakuje mi tu odpowiedniej reakcji do posta🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ aleś się uczepiła tego fałszywego testu 😂😂😂 ja Ci mówię, że żaden falszywy😎😁

Nie mam, kupiłam jeden i miałam nawet dzisigo nie robić,bo miał być na nastepny cykl ale zrobiło mi się strasznie niedobrze i stwierdziłam że zrobię, bo co mi szkodzi. Pewnie jest fałszywy, ale mimo wszystko fajnie zobaczyć drugą kreskę, bo na żywo jest wyraźna.
Ale czy Ty czasem nie miałaś okresu właśnie? 😱

Ja nic nie widzę ale może to wina telefonu albo moich starych oczu 😂 skoro dziewczyny mówią że coś jest to moze cos jest 🥰

Brakuje mi tu odpowiedniej reakcji do posta🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ aleś się uczepiła tego fałszywego testu 😂😂😂 ja Ci mówię, że żaden falszywy😎😁
wzięłam antybiotyk, wolę żeby to jednak był fałszywy, bo jeśli nawet mimo tego krwawienia byłby naprawdę pozytywny to bym miała zmartwienie, że zaszkodziłam dziecku ibuprofenem i antybiotykiem😣
Żałuję, że nie zrobiłam rano, ale poziom moich hormonów o ciąży raczej nie świadczy, więc ja jestem chyba jedynym przypadkiem na tym forum osoby, która ma ciągle pozytywne testy a w ciąży nie jest😂

reklama
Ale czy Ty czasem nie miałaś okresu właśnie? 😱

Ja nic nie widzę ale może to wina telefonu albo moich starych oczu 😂 skoro dziewczyny mówią że coś jest to moze cos jest 🥰
Na zdjęciu prawie nic nie widać, nie mogę złapać ostrości, ale na żywo jest różowa kreska. Dlatego wiesz, jest fałszywy jak każdy mój test który robię w ostatnim czasie i chciałam wam pokazać, źe życie lubi ze mnie żartować i nie ma co ufać testom sikanyn

Do góry