reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Dokładnie tak. Tylko jeszcze kwestia pojęcia „obfitych miesiączek”, bo to tez pojęcie względne i dla każdej kobiety się różni. Tak samo jak same „normy” badań dla różnych osób mogą się różnic. Porównywanie swoich parametrów nie jest dobre. Ja mam na przykład normalne cisnienie 90/50 i tez otarło się to o kompleksowe badania, kardiologa, cuda wianki. A potem jak mi skoczyło do 130/80 to przełożyli zabieg, bo moja norma po prostu jest inna.
Tak oczywiście, ja dla przykładu podalam swoje wyniki, a wiadomo że trzeba spojrzeć na normy, które beda się różnic.

Ostatnia edycja:
A ja najwcześniej chcę 15.01😂
Ja w sumie pewnie zacznę wcześniej jak coś zauważę , bo 7 to już termin okresu 😂 ale owu ma być po jutrze a wcale się nie zapowiada .. śluz bez szału , nic nie boli a zawsze owu czuje ale z tego lewego jajnika w sumie cudów się nie spodziewam myśle nawet ze to może być cykl bezowulacyjny

Ja w sumie pewnie zacznę wcześniej jak coś zauważę , bo 7 to już termin okresu 😂 ale owu ma być po jutrze a wcale się nie zapowiada .. śluz bez szału , nic nie boli a zawsze owu czuje ale z tego lewego jajnika w sumie cudów się nie spodziewam myśle nawet ze to może być cykl bezowulacyjny
Ja mam to samo i zastanawiam się czy w ogóle będzie...zero objawów...śluzu brak...

reklama
Do góry