Jestem jak najbardziej"za"Dziewczyny, a w razie wu, bo wiadomo, ze plan B trzeba mieć, to możemy sobie tutaj urządzić staraczki 2022?
Serio pytam
reklama
Madame83
Fanka BB :)
O kurcze. Czyli nawet jak w normie to może być za niski?Jednak mój poziom estradiolu jest za niski. Według norm diagnostyki jest w dolnej granicy normy, a według kalkulatora w jakiejś klinice niepłodności jest źle.
Czyli ten cykl już jest stracony. Może kolejny będzie szczęśliwy
Możesz podać link do tego kalkulatora? Sprawdzę też mój.
Madame83
Zaraz wrzucę tylko usunę moje daneTak, wyniki były późno wieczorem.
Bibi89
Na co może mieć wpływ niski
Ktoś tu ma zaraz urodzinkiZaraz wrzucę tylko usunę moje dane
Madame83
Zaraz wrzucę tylko usunę moje dane
Załączniki
Madame83
Dobrze, że szybko się zorientowałamNa co może mieć wpływ niski
Ktoś tu ma zaraz urodzinki
U
użytkowniczka Co
Gość
@Madame83 u ciebie jest ładny estradiol i masz prawie identyczne normy jak ja. Czyli u mnie jest zdecydowanie za niski.
AfterMarket.pl :: domena chcemybycrodzicami.pl
www.chcemybycrodzicami.pl
reklama
Ale @Madame83 okres dostała już chwile przez Tobą. Na wynik wpływa tez dlugosc cyklów. Jeżeli ja mam 34dniowe, a Ty 28dniowe, to jeżeli zrobimy sobie obie badanie 14dc to te wartości tez będą się różnic, bo Ty będziesz w owulacji a ja jeszcze długo przed. Nie można tego w ten sposób porównywać. Powtórz badanie w piątek, jak ma Cię to uspokoić, albo po świętach. Będziesz miała tez dla ginekologa istotna informacje, czy poziom wzrasta czy nie. Bo na podstawie jednego badania czynnika zmiennego lekarz tez za wiele nie wymyśli.@Madame83 u ciebie jest ładny estradiol i masz prawie identyczne normy jak ja. Czyli u mnie jest zdecydowanie za niski.
AfterMarket.pl :: domena chcemybycrodzicami.pl
www.chcemybycrodzicami.pl
Podziel się: