reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Jednak mój poziom estradiolu jest za niski. Według norm diagnostyki jest w dolnej granicy normy, a według kalkulatora w jakiejś klinice niepłodności jest źle.
Czyli ten cykl już jest stracony. Może kolejny będzie szczęśliwy😢
O kurcze. Czyli nawet jak w normie to może być za niski?
Możesz podać link do tego kalkulatora? Sprawdzę też mój.

Załączniki

• Screenshot_20211221_125227.jpg
    Screenshot_20211221_125227.jpg
    98,7 KB · Wyświetleń: 91
reklama
@Madame83 u ciebie jest ładny estradiol i masz prawie identyczne normy jak ja. Czyli u mnie jest zdecydowanie za niski.
Ale @Madame83 okres dostała już chwile przez Tobą. Na wynik wpływa tez dlugosc cyklów. Jeżeli ja mam 34dniowe, a Ty 28dniowe, to jeżeli zrobimy sobie obie badanie 14dc to te wartości tez będą się różnic, bo Ty będziesz w owulacji a ja jeszcze długo przed. Nie można tego w ten sposób porównywać. Powtórz badanie w piątek, jak ma Cię to uspokoić, albo po świętach. Będziesz miała tez dla ginekologa istotna informacje, czy poziom wzrasta czy nie. Bo na podstawie jednego badania czynnika zmiennego lekarz tez za wiele nie wymyśli.

Do góry