Zadzwoń do konkubenta. Może jeszcze dzisiaj nie sikał i nie wszystko straconePowiem wam ze kładłam się spać wczoraj z myślą że dziś nasikam na patyk ale wstalam rano o 8.55 a zaczynam prace o 9.00 wiec w tym wszystkim ZAPOMNIAŁAM
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
TakDziewczyny, a w razie wu, bo wiadomo, ze plan B trzeba mieć, to możemy sobie tutaj urządzić staraczki 2022?
Serio pytam
wezsietatatooo
Fanka BB :)
Widziałam, że już są, ale możemy mieć swoje własneDziewczyny, a w razie wu, bo wiadomo, ze plan B trzeba mieć, to możemy sobie tutaj urządzić staraczki 2022?
Serio pytam
Madame83
Właśnie o tym myślałamDziewczyny, a w razie wu, bo wiadomo, ze plan B trzeba mieć, to możemy sobie tutaj urządzić staraczki 2022?
Serio pytam
U
użytkowniczka Co
Gość
Jednak mój poziom estradiolu jest za niski. Według norm diagnostyki jest w dolnej granicy normy, a według kalkulatora w jakiejś klinice niepłodności jest źle.
Czyli ten cykl już jest stracony. Może kolejny będzie szczęśliwy
Hope99
Dziewczyny a czy któraś z was ma owulację w okolicach Sylwestra? Może chociaż owulacyjne pozytywne będziemy miały na nowy rok
Ja dziś 2dc, @ przyszła 5 dni wcześniej więc nowa ginekolog miała rację, że jednak owulacja była wtedy kiedy miałam pozytywne testy owulacyjne czyli 5 dni wcześniej niż zazwyczaj.
Ja dziś 2dc, @ przyszła 5 dni wcześniej więc nowa ginekolog miała rację, że jednak owulacja była wtedy kiedy miałam pozytywne testy owulacyjne czyli 5 dni wcześniej niż zazwyczaj.
U
użytkowniczka Co
Gość
Ja powinnam mieć 2/3 stycznia, ale wątpię, że w ogóle będzie...Dziewczyny a czy któraś z was ma owulację w okolicach Sylwestra? Może chociaż owulacyjne pozytywne będziemy miały na nowy rok
Ooo. A robiłaś już kiedyś wcześniej? Jak Twój poziom AMH?Jednak mój poziom estradiolu jest za niski. Według norm diagnostyki jest w dolnej granicy normy, a według kalkulatora w jakiejś klinice niepłodności jest źle.
reklama
Hope99
Nie martw się, będzie. Do końca roku jeszcze 2 tygodnie, w tym czasie nawet wyniki mogą się poprawić.Ja powinnam mieć 2/3 stycznia, ale wątpię, że w ogóle będzie...
Podziel się: